Az 5 legdögösebb sztárpopsi
Videókkal
Íme a sztárok, akiknek nem kell a szomszédba menni egy kis gömbölyűségért. Nézd meg a legjobb popsikat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

5. Jessica Alba

Nem meglepő módon listánk egy latin színésznővel kezdődik: kislányos báját alighanem francia származású anyjától, vonalait viszont a mexikói őseitől örökölhette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A gyönyörű filmsztár nem feltűnően gömbölyded, egész addig, amíg meg nem pillantjuk rendkívül formás hátsóját:

részint nagyon vonzó fenekének köszönhette, hogy 2006-ban a Maxim, tavaly pedig az FHM választotta meg a világ legszexisebb nőjének!

4. Shakira

Jessica Alba után Shakira is jó példa arra, hogy miként kreál makulátlan szépséget a különböző vérvonalak egyesülése.

A libanoni-kolumbiai származású énekesnő előbb még tiniként Latin-Amerikában lett nagy sztár fantasztikus hangjának és zeneszerzői tehetségének köszönhetően, majd meghódította a világot is: igaz, már egy jóval kihívóbb, érzékiségre kihegyezett imázzsal!

 
 
 
 
 
 
 

Ha valakinek nem lennének önmagában is elég vonzóak Shakira domborulatai, a popsztár tesz arról, hogy észrevegyék: tánctudása mindig tomboló sikert arat a közönség körében!

Egy tavalyi szavazáson a közönség őt szavazta meg a világ második legjobb popsirázójának – az első helyezett itt is a lista elején trónol!

3. Jessica Biel

Ha Hollywood legkerekebb fenekét akarnák megszavaztatni, Jessica Biel alighanem elsöpörné a mezőnyt. A minnesotai szexbomba sosem szégyellte megmutatni bájait: már 17 évesen megjelent félmeztelen címlapfotója, igaz, ennek következtében ki is rúgták a Hetedik Mennyország című sorozatból.

 
 
 
 
 
 

Popsijára különösen büszke lehet: már több hollywoodi celeb is hasonlóra akarja plasztikáztatni fenekét, méghozzá az álomgyárban ennél kevés nagyobb elismerés van! Egy menő Beverly Hills-i plasztikai sebészet vezetői minden évben közvélemény-kutatást végeznek arról, hogy milyen testrészekből állna a tökéletes sztár: nos, a szavazók szerint Jessica Biel vonalainál nincs jobb a sztárvilágban!

2. Jennifer Lopez

Ha gonoszak akarnánk lenni, azt is mondhatnánk, a Puerto Ricói családból származó dívát többen ismerik fantasztikus feneke, mint énekesi vagy színészi képességei okán. Mindenesetre az elhíresült popsi nagy szerepet játszott abban, hogy J-Lo világsztár lett, nem csoda, hogy vigyáz értékére: a pletykák szerint egymilliárd dollárra biztosíttatta testét, külön kiemelve a nevezetes hátsót. Igaz, ezt ő maga többször is tagadta interjúiban.

 
 
 
 
 

Akár egymilliárdot ér, akár nem, Jennifer újra divatossá tette a rendkívül nőies popsit Hollywoodban, és ezt a különböző, nevével fémjelzett szépségprogramok és a fenékgömbölyítő műtétekre igyekvők sora is mutatja.

1. Beyoncé Knowles

Lehet, hogy nem ér annyit, mint J-Lo feneke, de a gyönyörű fekete énekesnő tarolt a tavaly készített felméréseken. Az amerikaiak szerint neki van a legszebb feneke, ráadásul ő tudja magasan a legjobban is rázni – nos, ennél nagyobb elismerést nem nagyon lehet kapni popsira!

 
 
 
 

Nem csoda hát, hogy nagyon büszke testére: elmondása szerint alig várta, hogy a Dreamgirls forgatása után visszaszedhesse leadott kilóit, és újból kigömbölyíthesse vonalait.

A csodaszép r’n’b sztár nem is szégyelli kihasználni testét: mindent a kirakatba helyező dresszei alapján is elmondhatjuk: vitathatatlanul ő ma Hollywood fenék-királynője!

OLVASD EL EZT IS!

  • jennifer aniston
  • jessica biel

10 észbontóan kívánatos sztárpopsi

Ezt is szeretjük