4 nő szélesvásznú, de szexi fenékkel
Íme, azok a világhírű bombázók, akik hátul jól el vannak látva. Hihetetlenül szexisek, és nem törődnek a rossznyelvekkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian

A nagyfenekű sztárok listájának élén nem állhat más, csak a 27 éves Kim Kardashian, akinek hatalmas popsijáról rendszeresen és előszeretettel cikkeznek a bulvárlapok – ez pedig viselkedése alapján úgy tűnik, hogy egyáltalán nem zavarja a dúskeblű fekete szépséget. Kim Kardashian az a fajta híresség, akinek nem kellett messzire mennie egy életre szóló botrányért, ugyanis házi szexvideójából a mai napig profitál. A hírhedt negyven perces felvétel előtt szinte alig ismerték néhányan a nőies idomokkal megáldott lány nevét, ám miután kiszivárgott az intim felvétel, azonnal felkapták Kimet, és azóta a bulvársajtó állandó szereplője.


A felvételen Kim és egykori pasija, Ray J látható, amint hosszú percekig kényeztetik egymást minden elképzelhető módon, kézzel-szájjal, majd hosszan szeretkeznek. A felvételt piacra is dobták, nem kevés sikerrel, habár Kim Kardashian először beperelte a Vivid Entertainment nevű céget, ám végül sikerült megegyezniük.

A szexvideó forgalmazási jogaiért cserébe Kim 5 millió dolláros szerződést írt alá, ám a pénznél is többet ér az a hírnév, amit a videóval szerzett, hiszen ha valami, akkor ez az, ami Hollywoodban tulajdonképpen megfizethetetlen.

Kardashian májusban betört a fitnesz-iparba is, megjelent ugyanis első önálló dvd-je, amelyen edzésgyakorlatokat mutat be trénere, Kathy Kaehler közreműködésével. De hiába az edzés, Kim feneke ugyanis még hatalmasabb, mint bármikor valaha!

Salma Hayek

A tüzes mexikói latina mindig is nőiesen telt alakjáról, büszkén duzzadó dekoltázsáról és izgatóan gömbölyödő popsijáról volt híres, szexepiljével és bájaival nem egy mozifilmben izgatta fel a férfinézők fantáziáját.

A Desperado utáni egyik legemlékezetesebb szerepe az Alkonyattól pirkadatig című horrorparódia volt, amelyben a vérforralóan tüzes vámpírhölgy szerepében a filmtörténet egyik legbikavadítóbb táncát lejtette meg – nyakában egy nehéz óriáskígyóval, ezt a jelenetet biztosan sosem fogják elfeledni a nézők, ahogyan Quentin Tarantino is eldobta az agyát Hayektől.


De még mielőtt túlságosan belefeledkeznénk Salma Hayek szemkápráztató idomaiba, érdemes azt is megemlíteni, hogy Hayek korántsem tehetségtelen színésznő, aminek ékes bizonyítéka a Frida című életrajzi film. Ebben a moziban Salma olyan elképesztő átéléssel és erővel játszotta el a világhírű festőnő, Frida Kahlo alakját, amiért 2003-ban élete első – és eddigi egyetlen – Oscar-jelölését gyűjtötte be, de a szobrot abban az évben végül Nicole Kidman-nek ítélte oda az Akadémia, aki szintén egy zaklatott művész, Virginia Woolf bőrébe bújt. Aranyszobor ide vagy oda, ezzel Hayek történelmet írt, ő volt ugyanis az első mexikói színésznő, akit a legjobb női főszerep díjára jelöltek.

Jessica Biel

A fiatal színésznő nevét már egyre több helyen ismerik a világon, pedig csak az ezredforduló után kezdett feltűnni a vásznon, kezdetben természetesen csak kisebb szerepekben, mint például a Kapás van, vagy a népszerű amerikai író, Bret Easton Ellis regényéből készült A vonzás szabályai. Biel kisasszony azonban nem állt meg a sikerhez vezető út felénél, további hollywoodi sikerfilmekben mutatta meg bájait, 2003-ban például a hírhedten kegyetlen A texasi láncfűrészes mészárlás remake-jében sikoltozott hangosan, amire meg is volt az oka, hiszen a filmben egy kannibálcsalád vacsorájaként végzi. Tavaly pedig már igazi nagyágyúk mellett tündökölt a dögös színésznő, a Next – A holnap a múlté című scifiben partnere Nicolas Cage volt, a Férj és férjben pedig Adam Sandler oldalán komédiázott.


Hála a kasszasikereknek, a férfiak azonnal felfigyeltek Jessica Biel bájaira, akit az utóbbi egy-két évben számos férfimagazin előkelő helyen nevezett meg a legszexisebb nők listáján. Csak néhány példa ízelítőül: a Maxim és az AskMen is ötödik helyre sorolta 2007-ben, az Esquire és a Stuff listáján pedig dobogós első helyen végzett 2005-ben, majd 2007-ben. Úgy néz ki, hogy a pasikat egyáltalán nem zavarja Biel az átlagosnál talán kicsivel púposabb popsija, különben nem imádnák rendületlenül évek óta.

Beyonce Knowles

A 26 éves Beyonce fenekének méretét is jópárszor szóvá tették a cinikus újságírók, főleg azok után, hogy Jennifer Lopez hátsója már lerágott csonttá változott a bulvársajtóban. Beyoncét azonban szintén nem nagyon érdekli, hogy mit cikkeznek fenekéről, ahogyan férjét, Jay Z-t sem, aki már hosszú évek óta – 2002-ben kezdtek járni – rajong kedveséért. A pár állítólagos esküvőjét már 2005-ben többször megszellőztették, de végül is csak idén április elején keltek egybe.


Beyonce a világ egyik legsikeresebb női együttese, a Destiny’s Childs énekeseként tűnt fel a popszakmában még a kilencvenes évek elején, 2003-ban pedig szólókarrierbe kezdett, első és második albuma is hitetetlen kritikai és közönségsiker volt, előbbiért öt Grammy-t zsebelt be.

Karrierje azóta is töretlen, a Forbes szerint az énekesnő 2007-es bevétele mintegy 80 millió dollár volt. Nőiességéről mindent elárul, hogy Beyoncé volt az első nem-modell – és egyben a második afroamerikai hölgy -, aki a 2007-es Sports Illustrated Swimsuit Issue címlapján szerepelhetett, a fürdőruhás képektől pedig elolvadtak a férfiak.

OLVASD EL EZT IS!

jennifer lopez lead1
  • jennifer aniston
  • jessica biel

10 észbontóan kívánatos sztárpopsi

beyonce lead2
  • jessica alba
  • jessica biel

Az 5 legdögösebb sztárpopsi

Ezt is szeretjük