Mit villantottak a sztárok 2007-ben?

Nincs is jobb hírverés annál, mint ha egy sztár elfeledkezik intim ruhadarabjairól: a botrány egyből garantált. 2007 villantókirálynői!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodtól távol általában nem arat nagy sikert egy-egy kivillanó intim testrész, az álomgyárban viszont valamirevaló botrányhősnő nem lehet senki egy-két nyilvános meztelenkedés nélkül. Néhány sztár esetében meg már szinte az a hír, hogy véletlenül bugyit húztak – legalábbis kéthetente közszemlére tett női ékességük erről tanúskodik.

Beyoncé Knowles nem tartozik az álomgyár legagyatlanabb szereplői közé, de idén mindent megtett, hogy megismertesse bájait a nézőkkel. A szexi énekesnő kezdésnek a tengerparton villantotta meg melleit, majd két kellemetlen koncert-incidense is volt: előbb hatalmasat esett a lépcsőn, közben bepillantást nyújtva intim testrészei irányába, majd torontói buliján egyszerűen lerepült tánc közben a topja. A meglehetősen zavart énekesnő rendbe rakta a macerás ruhadarabot, de ha így folytatja tovább, lassan nem tud újdonságot nyújtani.

 
 

 

Lassan már sátoros ünnepnek számít, ha Britney Spears véletlenül bugyit húz, így sok szót nem is érdemes vesztegetni idei villantásaira: volt mell, fenék, széttárta a Video Music Awards után a lábait – inkább a fellépésével törődött volna -, sőt még a nem éppen túlepilált lábait is közszemlére tette novemberben.

Amennyiben az énekesnőt szponzorálná egy fehérnemű-gyártó cég, alighanem gyorsan pert indítana a ruhadarabok rendszeres otthon hagyásáért.

Az egykor Britney-vel együtt induló énekesnő, Christina Aguilera korábban szándékosan váltott igen provokatív imázsra, ám rosszlány-napjai után lenyugodott, a harmincas évekbeli dívát játssza, és közben készül kismamai feladataira.

Kolléganőjét többször is kritizálta a már szinte fogalommá vált Spears-villantások miatt, ezért különösen meglepő, hogy novemberben autójából kiszállva panorámaképet nyújtott intim testtájékáról. Év végén legalább már ízlésesen mutatta meg magát: a Marie Claire 2007. januári számában kismamaként pózol aktképeken.

Lindsay Lohanről azt hihetnénk, hogy idén túl elfoglalt volt a drogozással, alkohollal és rehabról rehabra járkálásával ahhoz, hogy meztelenkedjen, de a színésznő megvillantotta zsenijét: a Kid’s Choice – igen, ez egy díjátadó gyerekeknek – partiján sikerült az összegyűlt ifjoncoknak megmutatnia a hátsóját, miközben végigvonult a színpadon. Remélhetőleg a gyerekek nem azt a következtetést vonták le, hogy ha híresek lesznek, nem kell alsóneműt húzniuk…

A meztelenkedés koronázott királynője azért Paris Hilton. A milliomos örökösnő már egész estés pornóban is megmutatta bájait – ez volt az elhíresült 1 Night in Paris, melyen volt szeretőjével, Rick Solomonnal látható.

 

Azóta időmérő szerkezetet lehetne igazítani havi egy villantásához: a sztár 2006-ot némi mellmutogatással búcsúztatta, majd rendszeresen közszemlére tette hátsóját is, már az új évben.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

2007 végével pedig visszatért a mozgóképhez: nyilvánosságra került új videója, melyen meglehetős élvezettel játszadozik magával fürdőszobájában.
A teljes videó még nem szivárgott ki, de a fürdőkádas ízelítő alapján könnyen lehet, hogy Paris készülhet élete második pornó-Oscarjának átvételére…

Ezt is szeretjük