103 éves az Elfújta a szél színésznője - Olivia de Havilland ma is remek formában van
Olivia de Havilland kétszeres Oscar-díjas színésznő idős fejjel is élvezi az életet.

olivia-de-havilland-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood aranykorának egyik utolsó túlélője, az Elfújta a szél egyik főszereplője, a 103 éves Olivia de Havilland, bár már évtizedek óta nem forgat, és visszavonultan él, élvezi az életet, és a mai napig kiváló egészségnek örvend.

103 évesen is élvezi az életet

Az Elfújta a szél máig az egyik legikonikusabb filmes alkotás, melyet ugyan már majdnem nyolcvan éve, 1939-ben készítettek, azóta is, időről időre műsorra tűzik a hazai csatornák. A főszereplő Scarlett sógornőjét, Melanie Hamiltont Olivia de Havilland játszotta a filmben, akit még Oscar-díjra is jelöltek az alakításáért, a legjobb női mellékszereplő kategóriában. A máig elképesztő formában lévő színésznőt egyébként ötször jelölték Oscar-díjra, az 1946-ban bemutatott Kisiklott élet és az 1949-es Örökösnő című filmekben nyújtott alakításáért kapta meg az aranyszobrocskát.

Olivia de Havilland a színészkedéstől már jó ideje visszavonult, de ez nem azt jelenti, hogy 103 évesen ne élvezné az életet. Korábban úgy nyilatkozott az Entertainment Weekly magazinnak, hogy egyáltalán nincs baja az öregedéssel, mi több, remekül viseli az idő múlását.

Nézd meg, kik azok a hollywoodi sztárok, akik elmondhatják magukról, hogy szép kort megértek, és közel a százhoz vagy azon túl is kirobbanó formában vannak!

Ezt is szeretjük