A világ legnagyobb magánrepülője igazi luxust kínál: ilyen pazar berendezéssel kényezteti a tulaját

Ilyen környezetben még a leghosszabb repülőutak is sokkal elviselhetőbbnek tűnnek.

Világ legnagyobb magánrepülője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki már valaha ült repülőn, tudja, hogy a legtöbb utasszállító gépen nem a kényelem, sokkal inkább a hatékonyság a fő szempont. A leggazdagabb emberek világában ez azonban egészen máshogy működik.

A tehetősek gyakran választják a magángépeket egyszerű utasszállítók helyett, ám aki tényleg megteheti, az nem éri be a kisebb fajtákkal. A Boeing Business Jet 747-8i nemcsak kívül, hanem belülről is pazar látványt nyújt.

Igazi luxus a fellegekben

A hatalmas géppel főként a tehetős országok kormányzói utaznak a nagyvilágban, de esetenként üzletemberek is kiélvezik a nem mindennapi luxust. Az óriási, 76,2 méter hosszú és kétemeletes magánrepülőben háló- és fürdőszobák, szalon és bár is garantálja a kényelmet, nem beszélve a személyzet magas fokú figyelmességéről. A belső dizájnnal egy francia céget, az Alberto Pinto Cabinetet bízták meg, akik betekintést engednek a hihetetlen luxus világába.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: albertopintoagency / Instagram, Boredpanda)

Ezt is szeretjük