Igazi luxushotel bújik meg a gyönyörű barlangban: a látványtól elakad a szavad
Pazar luxus egy barlang belsejében? Lehet, hogy furcsán hangzik, mégis lehetséges!

barlanghotel9 (1)
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan kételkednek a lakberendezők szakmájában, hiszen úgy gondolják, bárki meg tud álmodni egy ízléses lakásbelsőt - viszont igazi luxus kialakítását bárhol, bármilyen körülmények között érdemes profikra bízni, hiszen ők garantáltan kihozzák a legjobbat az adott helyből.

Így történt ez egy amerikai cseppkőbarlanggal is, ami bár önmagában is elképesztő látványt nyújt, ízléses és modern berendezéssel még többet ki lehetett belőle hozni, így nemcsak azok számára jelent tökéletes kikapcsolódást, akik szeretik a természetközeli helyeket, hanem a luxusszínvonal rajongóinak igényeit is kielégíthetik.

Volt, amikor egészen más célokat szolgált

Bár Magyarországon a természetvédelmi törvény szerint minden barlang védett természeti értéknek számít, ezért számunkra furcsának tűnhet, hogy egy luxusszálló épp egy cseppkőbarlangban kap helyet, az amerikai Beckham Creek Cave Lodge esetében éppen ez történt.

A hely egyébként nem mindig szállodaként funkcionált, a hidegháború idején búvóhelyet is alakítottak ki benne. Ezt követően fedezték fel a benne rejlő lehetőségeket, és renoválni kezdték belülről úgy, hogy a lehető legjobban megőrizze a természeti értékeit.

(Képek forrása: Beckham Creek Cave Lodge / Facebook)

Ezt is szeretjük