Van, akinek futja rá! Elképesztő velencei kastélyokban nyaralnak a gazdagok

El sem hinnéd, mennyibe kerül egy szoba ezekben a kastélyokban!

nagykep?cikkid=162838&kep=villa-f-101-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az észak-olaszországi Velence több mint száz szigetből álló csodálatos vízi város. Az apró szigeteket csatornák választják el, és hidak kötik össze. A festői Velencében turistákból soha nincs hiány, évente átlagosan tízmillióan látogatnak el oda. A település varázsát természetesen már századokkal ezelőtt felfedezték, így szebbnél szebb épületek hirdetik ma is az elmúlt idők lenyomatait.

Ugyan a velencei utazás elérhető a magyar turistáknak is, vannak a városnak olyan igéző kastélyai, melyek nem a hazai pénztárcákhoz vannak igazítva: ilyen a San Marco negyed, a város történelmi központja. A Szent Márk tértől a Rialto hídig tartó terület igazi csodákat rejt - ez alól természetesen a szállást kínáló kastélyok sem kivételek. A fényűzést és luxust kínáló kastélyokban egy éjszaka 220 ezer forintnál kezdődik.

Forrás:  bellinitravel.com/property/gritti/bellinitravel.com/property/ca-maria-adele/bellinitravel.com/property/palazzina-g/bellinitravel.com/property/villa-f/

Mesés vízesések, amikről nehéz elhinni, hogy evilágiak

A természet gyönyörű alkotásai, a vízesések olyan erőtől duzzadó varázslatos zuhatagok, melyek egyszerre képviselik a hatalmas erőt és a végtelen szelídséget. Földöntúli varázsuk az éteri látvány mellett talán épp e kettősségből adódik.

Ezt is szeretjük