Van, akinek futja rá! Elképesztő velencei kastélyokban nyaralnak a gazdagok
El sem hinnéd, mennyibe kerül egy szoba ezekben a kastélyokban!

nagykep?cikkid=162838&kep=villa-f-101-lead

Dia

	Villa F	A varázslatos luxusszálloda, a Villa F egy 16. századi fejedelmi épület, mely számos olasz nemesi családnak adott otthont az évszázadok során. Már a 20. század elején is szállodaként üzemelt, és máig megőrizte kulturális és történelmi szellemiségét. A Villa F luxuskivitelben 2011-ben nyílt meg a nagyközönség számára. A szobák árai éjszakánként 504 ezer forintnál kezdődnek.

Villa F

A varázslatos luxusszálloda, a Villa F egy 16. századi fejedelmi épület, mely számos olasz nemesi családnak adott otthont az évszázadok során. Már a 20. század elején is szállodaként üzemelt, és máig megőrizte kulturális és történelmi szellemiségét. A Villa F luxuskivitelben 2011-ben nyílt meg a nagyközönség számára. A szobák árai éjszakánként 504 ezer forintnál kezdődnek.

Fotó: bellinitravel.com

Dia

	Gritti-palota	A Gritti-palota az egyik leggyönyörűbb luxusszálloda Velencében, mondhatni, igazi ínyencség. A szálloda mai formájában 2013-ban nyitotta meg kapuit, és szebb, mint valaha. A szállodából a kilátás csodálatos, ugyanis épp Velence szívére nyílik. A szobákat hagyományos velencei stílusban díszítették, muránói üvegek tündökölnek mindenütt, és varázslatos antik bútorok teszik még igézőbbé a helyet. A szállodában azt tanácsolják, alkonyatkor a lemenő nap fényében érdemes megfürödni a teraszon. A legolcsóbb szobájuk egy éjszakára 380 ezer forint.

Gritti-palota

A Gritti-palota az egyik leggyönyörűbb luxusszálloda Velencében, mondhatni, igazi ínyencség. A szálloda mai formájában 2013-ban nyitotta meg kapuit, és szebb, mint valaha. A szállodából a kilátás csodálatos, ugyanis épp Velence szívére nyílik. A szobákat hagyományos velencei stílusban díszítették, muránói üvegek tündökölnek mindenütt, és varázslatos antik bútorok teszik még igézőbbé a helyet. A szállodában azt tanácsolják, alkonyatkor a lemenő nap fényében érdemes megfürödni a teraszon. A legolcsóbb szobájuk egy éjszakára 380 ezer forint.

Fotó: bellinitravel.com/

Dia

	Maria Adele	A kastély a 17. századi Velence és a modern dizájn ötvözetének szülötte. A történelmi palotából gyönyörű kilátás nyílik a Santa Maria della Salutéra, a fogadalmi templomra, ami a barokk építőművészet egyik legelegánsabb alkotása. A szállodától vaporettóval pár percnyire van a nyüzsgő Szent Márk tér. Hét luxuslakosztályuk van, de már 220 ezer forintért is lehet kiadó szobát találni.

Maria Adele

A kastély a 17. századi Velence és a modern dizájn ötvözetének szülötte. A történelmi palotából gyönyörű kilátás nyílik a Santa Maria della Salutéra, a fogadalmi templomra, ami a barokk építőművészet egyik legelegánsabb alkotása. A szállodától vaporettóval pár percnyire van a nyüzsgő Szent Márk tér. Hét luxuslakosztályuk van, de már 220 ezer forintért is lehet kiadó szobát találni.

Fotó: bellinitravel.com/

Dia

	Palazzina G	Az gyöngyszemként tündöklő szálloda összes szobáját és lakosztályát az eredeti, 16. századi épületrészben alakították ki. A palota több helyen a padlótól a mennyezetig velencei tükrökkel van tele. A hálószobák viszont már szinte fájdalmasan modernek. A Palazzina G-nek saját étterme és bárja van. Ez a hely a csodás múlt és a letisztult jelen igazi egyvelege. 280 ezer forinttól találni kiadó szobákat.

Palazzina G

Az gyöngyszemként tündöklő szálloda összes szobáját és lakosztályát az eredeti, 16. századi épületrészben alakították ki. A palota több helyen a padlótól a mennyezetig velencei tükrökkel van tele. A hálószobák viszont már szinte fájdalmasan modernek. A Palazzina G-nek saját étterme és bárja van. Ez a hely a csodás múlt és a letisztult jelen igazi egyvelege. 280 ezer forinttól találni kiadó szobákat.

Fotó: bellinitravel.com
Ezt is szeretjük
Fotó: