Ilyen vonatokkal utazhatunk mostantól Magyarországon! Nézd meg a képet!
Láttad már az új Fecske-vonatot? Most megnézheted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A MÁV folyamatosan végzi járműparkjának korszerűsítését, melynek keretében 2012-ben megkezdték a budapesti elővárosi közlekedésben szolgálatot teljesítő személykocsik felújítását is.

A Fecske-mozdony

2014 végére összesen több mint háromszáz kocsi válik komfortosabbá, esztétikusabbá, ezek közül pedig csaknem 150-nek új, fecske motívumokkal díszített külcsínt adott a vasúttársaság - a kecses, gyors mozgású vándormadár a felújított kocsik egyfajta márkajelzése. Immár az első fecske arculatú, külsőleg megújult mozdony is forgalomba állt, melyet újabb Fecske-mozdonyok követnek.

A MÁV 2012-es közvélemény-kutatásának visszajelzéseit elemezve döntött járművei kényelmi fokozatának emelése mellett, a csaknem 50 ezer válaszadó közül ugyanis jelentős számban illették kritikával az utazás komfortját.

Olyan márkanevet kerestek, mely dinamizmust sugároz, és könnyen megjegyezhető, ezért esett a választás a fecskére. A másfélszáz Fecske-kocsi belső berendezése frissebb színvilágot képvisel, melyre rímelnek a díszítő madármotívumok.

A komfortérzetet emeli a kicserélt padlóburkolat és az InterCity-kocsiknál is alkalmazott, kopásálló üléshuzat, valamint a megjavított ablakkeretek és az ablakszigetelés, végül, de nem utolsósorban pedig az antigraffiti réteggel kezelt fal. A korszerűsítések folyamatosak.

Egy Fecske-kocsi belülről

Kedvezmények, melyek neked is járhatnak!

Nemcsak a diákok és a nyugdíjasok utazhatnak olcsóbban: nézd meg, neked mi járhat!

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük