Erdély behavazott hegyeit sokáig elnézegetnénk: 8 mesekönyvbe illő fotó

Erdély télen igazán páratlan, meseszerű vidék.

A téli Erdély
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdély minden évszakban lenyűgöző: akár a tavaszi-nyári, élettel teli időszakban, akár káprázatos őszi színpompában, netán a vakító szűz hólepel alatt egyaránt elvarázsolja az embert.

A gyönyörű tájegység talán sokak bakancslistájára felkerült már: a tekintélyt parancsoló hegyvonulatokért, a téli álmukat alvó természeti csodákért, a csendes, végtelen nyugalmat tükröző falvakért is csak rajongani lehet.

Erdély téli arca

Télen egy megtestesült tündérmesévé változik az erdélyi táj, a közép- és magashegységekben mindent hótakaró borít be, a völgyekben megbújó házikók pedig még csalogatóbbak ilyenkor. Minden bizonnyal rengetegen álmodoznak arról, hogy egyszer egy kis lak melegéből kémlelik majd a Hargitára vagy a Bucsecs-hegységre nagy pelyhekben hulló havat, vagy kirándulnak, sportolnak egyet a felemelő környezetben.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük