Lélegzetelállító vidék a Balaton szomszédságában: a Tapolcai-medencében egymást érik a látnivalók

A Tapolcai-medence tele van szebbnél szebb látnivalóval a tanúhegyektől a kis falvakig.

csobanc-kilatas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Balatont körülvevő tájegységek különleges gyöngyszeme a Tapolcai-medence, mely a Balaton-felvidék és a Káli-medence mellett mégis picit háttérbe szorul. Pedig lélegzetelállító csodái megérik az utazást.

A Tapolcai-medence a Balaton-felvidék és a Keszthelyi-fennsík között elterülő táj, ahol minden gyönyörű kincs megtalálható: tanúhegyek, vízrajzi különlegességek, rendkívül gazdag növény- és állatvilág, valamint temérdek imádni való kis falu.

A Tapolcai-medence látnivalói

A Tapolcai-medence települései tömegközlekedéssel is könnyen elérhetők, a Badacsonytördemic és Tapolca között közlekedő vonatok és buszok egyaránt alkalmasak a csodás helyek megközelítésére. A tájon egyébként végighalad az Országos Kéktúra útvonala is.

(Borító- és ajánlókép: Országalbum/Dávid86.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük