A kolumbiai drogbáró luxusbirtokán saját állatkert működött: Pablo Escobar vízilovai katasztrófát okozhatnak

A Hacienda Napoles elmászkáló, szapora vízilovai komoly problémát jelentenek a környéken, felmerült a kilövésük gondolata is.

Pablo Escobar vízilovai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A híres-hírhedt kolumbiai drogbáró, az egyebek mellett Kokainkirálynak is nevezett Pablo Escobar nem vetette meg a luxust. Különleges igényeinek kielégítéséhez pedig minden anyagi eszköz a rendelkezésére is állt, hiszen kokainbirodalma „karrierje” csúcsán a világ leggazdagabb emberei közé repítette, 1989-ben a bolygó tíz legvagyonosabb embere közé sorolták. 

Bár Escobart 1993-ban lelőtték, hatása még ma is erősen érződik Kolumbiában, többek között a hátrahagyott, elképesztő ütemben szaporodó vízilovainak köszönhetően. 

Ökológiai katasztrófát idézhetnek elő a vízilovak

A drogbáró egykori luxusbirtoka, a Hacienda Nápoles Puerto Triunfóban található. Innen indultak útnak a hátrahagyott vízilovak, amelyek túlnépesedve számos problémát okoznak a környéken. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük