Magyarországon is vannak nudista strandok
Bemutatjuk a 3 legnépszerűbbet
Nézd meg a legnépszerűbb hazai naturista vízpartokat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos olyan hely található az országban, ahol egy kimerítő hét után, a ruháidtól megszabadulva, önfeledten csobbanhatsz a hűsítő vízbe.

Ányás pont a Tisza kanyarulatában fekszik, remek természeti adottságokkal

Ha számodra teljesen elfogadott, hogy fedetlen testtel egy közösség tagjává válj, akkor látogass el valamelyik naturista paradicsomba!

Ányás a Tisza-parton

A Tisza partján fekszik Ányás strandja, mely az egyik legkedveltebb naturista strand az országban. Hála a folyó kanyarulatának, a vízpart szinte egész nap napsütésben fürdik, de, ha az árnyékos részeket kedveled, akkor sem lehet okod panaszra. Ráadásul itt a Tisza sodrása sem túl erős, tehát gyerekekkel is bátran lehet fürdőzni - természetesen szigorú felügyelet mellett.

A part melletti, árnyas, fákkal teli táborban az éjszakát is eltöltheted, ha tovább maradnál, ám ne feledkezz meg arról, hogy a legközelebbi kisbolt három kilométerre van, vagyis célszerű olyan elemózsiát csomagolni, amik sokáig eláll.

Mivel a legtöbb idejáró évről évre felkeresi a tábort, kialakított helyeik vannak, ügyelj rá, hogy ne foglald el senkiét. A szabad helyekről a többi fürdőzőtől tájékozódhatsz. A belépődíj 2000 forint fejenként, egész évre, ebben benne van a táborhely, a napelemes, meleg vizes tusoló használata, az angol WC, illetve találhatsz egy központi tűzrakóhelyet is, ahol a kerti sütés-főzés is megoldható.

Naturista Oázis Kemping

1983 meghatározó év volt a hazai naturista strandok életében, ugyanis ekkor tartották meg a magyar nudista szimpatizánsok alakuló közgyűlésüket Délegyházán, ahol az első nudista strandot is megalapították. Mindez nem véletlen, a település közel háromszáz hektáros vízfelületnek ad otthont, így kényelmesen és a többi strandtól elszigetelten kijelölhették a Naturista Oázis Kempinget.

A tábor és a strand kitűnő vízminőségével és a fővároshoz való közelségével már önmagában felkelti az érdeklődést, de környezetbarát szemlélete is sokak számára hívogató.

A takaros faházak mellett sátorral és lakókocsival is letelepedhetsz a kempingben, sőt, jurtát is bérelhetsz, ha különleges hangulatra vágysz. A pihenés mellett természetesen a szórakozásért sem kell a szomszédba menni, a kemping területén, illetve azon kívül is számtalan bulilehetőség vár.

Délegyházán 23 hektáros területen várják a naturista fürdőzőket
A sziksósfürdői vízparton lélegzetelállító a naplemente

Sziksósfürdői strand

Nem messze a Tiszától, Szeged vonzáskörzetében található a Sziksósfürdői Naturista Strand és Kemping. A pihenőhely öt hektáros parkosított területtel rendelkezik, ahol nem csupán napozásra, de sportolásra is lehetőség van. A strandröplabdától a tollasig és pingpongig, illetve a biliárdig, csocsóig és lengőtekéig itt mindent megtalálsz.

A legnépszerűbb nyaralóhelyek

A nudista strandok távol állnak tőled, de imádsz nyaralni? Ismerkedj meg 2013 legnépszerűbb úti céljaival!

Ha a passzív pihenés jegyében töltenéd a vakációt, akkor is számos lehetőséged van, hiszen a strand területén infra- és hagyományos szauna, valamint jacuzzi is található. Gondoltak a gyerekekre is, a vízi és parti játékok egyaránt megoldhatóak a strandon, de rosszabb idő esetén játszószoba is rendelkezésre áll.

Sőt, akár a környéket is felfedezhetitek, nincs messze Szeged belvárosa, ami látnivalókban és szórakozási lehetőségekben egyaránt bővelkedik.

Fotó: orszagalbum.hu, CIX688; Facebook, Sziksósfürdői Naturista Strand és Kemping.

Ezt is szeretjük