8 tündéri kis falu a Mecsekben, ahol csodás turistautak vezetnek: elvarázsolják a kirándulókat

A mecseki falvakat csodás túraútvonalak kötik össze.

Mecseki falvak
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dél-Dunántúl csodálatos gyöngyszeme a Mecsek, mely tele van vonzó látnivalóval, mesés helyeken vezető túraútvonallal, kulturális értékkel. Völgyeiben pedig apró, takaros falvak bújnak meg, ahol a fáradt kiránduló megpihenhet, feltöltődhet.

A gyönyörű, vad hegy-völgyekbe garantáltan hamar beleszeret minden természetbarát: álomszép túraútvonalak kötik össze a falvakat, amelyeken sétálva felejthetetlen élményekkel gazdagodik az ember, aki elé több helyen bámulatos panoráma is nyílik.

Falvak a Mecsekben

A mecseki falvak ideálisak a kirándulók számára, számos kényelmes vendégház bérelhető itt a természet közvetlen közelében, ráadásul a barátságos, festői utcákon is eltölti az embert a béke és a nyugalom.

(Borító- és ajánlókép: Mecseknádasd - Glasz Fotó.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük