Most utazol haza? Így változik a menetrend, nagyon figyelj, hogy ne maradj le!
Ha vonattal utazol, erre készülj fel időben!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elkövetkező napokban változásra kell számítani a vasúti menetrendet illetően, a karácsonyi és az év végi ünnepnapokhoz igazodik ugyanis a vonatok közlekedési rendje.

A sorban állások elkerülése érdekében érdemes elővételben megváltani a vasúti jegyeket, akár internetes jegyvásárlással vagy a jegyautomatáknál. Érdemes tudni továbbá, hogy a MÁV a frekventált vasútvonalakon több kocsival indítja az InterCity vonatokat.

Így közlekednek majd a vonatok

December 23-án a pénteki, december 24-én a szombati, december 25-én és 26-án az ünnepnapi, december 27-én pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

December 31-én a pénteki, 2016. január 1-jén a szombati, január 2-án az ünnepnapi, január 3-án pedig a vasárnapi menetrendben kijelölt vonatokkal utazhatnak az utasok.

A várható utasforgalmi igényekhez igazodva a vasúttársaság az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművét felhasználja. A helyjegyeladás figyelembe vételével - ahol az utasforgalom indokolja - a lehetőségekhez mérten az InterCity vonatokhoz plusz kocsikat is kapcsolnak.

Minderről bővebb információt a MÁV honlapján, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 40 49-49-49-es telefonszámon kaphatsz.

Ezt is szeretjük