8 európai tengerparti város, ahova még kevés magyar utazik: van élet a horvát strandokon túl is

Ezek a gyönyörű tengerparti városok kevésbé ismertek a magyarok körében, pedig vannak olyan szépek, mint a horvát és olasz települések.

Kevésbé felkapott tengerparti városok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A külföldre utazó magyar turisták körében nyaranta különösen népszerű célpont Horvátország, Olaszország és Görögország, a mediterrán hangulatú települések, a csodás tengerpartok nem meglepő módon vonzzák a nagy tömegeket. Akadnak azonban még olyan tengerparti városok és régiók, amelyek nem ismertek itthon széles körben, pedig gyönyörűek.

Bár sokan vannak, akik évről évre az általuk kedvelt üdülőövezeteket keresik fel, és nem szívesen változtatnak a jól bevált recepten, de érdemes néhány új, izgalmas helyszínt megismerni, ha felejthetetlen utazásra vágyik az ember. 

Kevésbé felkapott tengerparti városok

Európa tele van felfedezésre váró kincsekkel a horvát és olasz tengerpartokon túl is. Ráadásul nem feltétlenül kell hosszú repülőutakban gondolkozni, ha valaki egy teljesen új hangulatú tengerpartra vágyik, egyik-másik helyszín akár autóval vagy közvetlen busszal is könnyen elérhető Magyarországról - remek buszos úti célokról korábbi cikkünkben is olvashattál.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Az aprócska bosnyák tengerpart olcsó, mégis festői szépségű: Horvátországból könnyen elérhető

Bosznia-Hercegovina apró tengerpartja gyönyörű, és kevésbé felkapott, mint Horvátországé.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük