Gondtalan pihenés családdal vagy kettesben
Családi kalandok, számos látnivaló, nyári fesztiválsorozat, hűs borospincék és romantikus esti séták az ország legkisebb városában. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalakaros 2010-ben és 2011-ben is elnyerte Zala Megye legkedveltebb nyaralóhelye címet. Köszönhető mindez annak a családias kisvárosi hangulatának, amellyel egyedülálló lesz az országban!

Köszönhető annak a fejlesztésnek is, amellyel a zalakarosi Gránit Gyógyfürdő a folyamatosan bővülő igényeket tudja európai színvonalon kiszolgálni.

Új fejezet a vízi kalandparkok történetében

2012. július 1-jén egy az országban egyedülálló Vízipók Csodapók Gyermekvilág került kialakításra, amely a vízi kalandpark fogalmát helyezi új szintekre!
Számos vizes attrakció csalogatja a piciket a Vízipók Csodapók vízi gyermekvilágba. A gyerekek kétszintes medencét vehetnek birtokukba: az alsó szinten napvitorlák árnyéka alatt pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak.

Az emeleten hétféle csúszda kínál kalandot: anakonda és mini feketelyuk, szivárványcsúszda és családi csúszdák csalogatják a merészebbeket, a harcos kedvűek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

Zalakaros intimitása

A családi kalandok mellett számos látnivaló, kerékpártúrák, nyári fesztiválsorozat - Copacabana Caros, Utcazene fesztivál, Város Napjai -, hűs borospincék és romantikus esti séták Magyarország legkisebb városában a kettesben eltöltött nyaralást is felejthetetlenné varázsolják!

Maximalizáljuk az élményeket!

A nyaralás gondtalan luxusélményéhez egy nívós szálloda kínálata is nélkülözhetetlen. Akár pároddal tervezel egy közös nyaralást, akár családi vakációra indultok a gyerkőcökkel, a Hunguest Hotel Damona ideális kikapcsolódást ígér!

2011 Legbarátságosabb szállodája minden igényre felkészült.
Romantikus pillanatokra vágytok? Luxus superior szobát válasszatok, ahol a saját pezsgőfürdő sem hiányozhat, amely pár gyertyával megadja az este hangulatát! Páros masszázs, közös aromafürdő, afrodiziákumos szauna felöntés, ahogy egy ágyba rendelt szobareggeli is az emlékezetes közös pillanatok egyike lesz.

Családi nyaraláshoz sem kell sok kelléket hoznotok, hiszen a Damona minden kisgyermekes család igényeit kiszolgálja: etetőszék, fürdető kád, pelenkázó, bili és a szokásos babafelszerelések sem baj, ha otthon maradnak! A Hunguest Hotel Damonát különleges nyári akciói, 14 éves korig megnyújtott kedvezménysávja teszi a családbarát nyaralás első számú úti céljává!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2052586&banner=2052614&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük