Így varázsolja újjá megjelenésedet a profi stylist egy hétvége alatt!
Akár teljesen átformálhatod külsődet és életmódodat szakember tanácsadásait követve. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szívesen felújítanád ruhatáradat, de nem érzel hozzá elég kreativitást, vagy egyszerűen csak egy szakértőre van szükséged, aki segít az alakodat a legelőnyösebb oldaláról bemutató alap gardrób összeállításához, akkor látogass el a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszállodába. Itt ugyanis Császári Zita Zipy nyújt segítséget abban, hogy olyan ruhadarabok kerüljenek a szekrényedbe, amiben jól nézel ki és jól is érzed magad, ami a stílusodhoz passzol.

Életmódhétvége profi stylist segítséggel

A 2014. november 8-án megrendezésre kerülő program keretén belül Sothys sminktanácsadáson és életmód előadáson is részt vehetsz.

Zárd a napot az 1200 m2-es Amethyst Spa-ban, ahol élménymedencékkel, szaunaceremónival és gőzfürdővel biztosítjuk a testi-lelki-szellemi felfrissülést. A feltöltődés jegyében válaszd a programhoz kapcsolódó csomagajánlatunkat, és tedd teljessé az életmódod megváltoztatásának szánt pihenést.

A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda 114 szobájával, a Mátra hegység egyik festői pontján, az erdő közepén fekszik csodálatos kilátással a Kékestetőre.

Összhangban a természettel

Az erdei környezet és a szálloda szolgáltatásai kiváló pihenési lehetőséget jelentenek a wellness, az aktív pihenés, a természet és az egészséges életmód kedvelőinek egyaránt. A gyógyító hatást kiegészíti a szálloda 1200 m2 alapterületű Amethyst Spa világa, melynek két szintjén élménymedencék, szaunavilág, natúr wellness, jóga szoba, egyéni és páros testkezelő szobák, kardio fitneszterem, napozó terasz és vitaminbár biztosítja a testi-lelki-szellemi felfrissülést.

A spa- és gasztronómiai kínálat összeállításakor a szálló az évszakok változásait maximálisan figyelembe veszi, hogy a természet meghatározta emberi energetikai rendszer a legnagyobb harmóniát élvezhesse.

A testi megújulásban segítenek a változatos arc-és testkezelések, amelyek mindegyikénél kizárólag tiszta natúr és bio-kozmetikumokat alkalmaznak. A kulináris koncepcióban a holisztikus életszemléletnek megfelelően helyet kaptak a hagyományos helyi alapanyagokból készült ételek, a legújabb táplálkozási trendek szerint elkészítve.

Nemzetközi elismerés

A kizárólag a szálloda számára kidolgozott kezelés nemrégiben egy rangos nemzetközi kitüntetésben részesült: az European Health & Spa Award szakmai versenyen 2014-ben a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda ezen kezelése bizonyult hazánkból a legkülönlegesebbnek.

Az elismerés nem csak a minőség mércéje, de garancia is a vendégek számára, hogy a szállodában egyedülálló szolgáltatásokban részesülhetnek.

További információ: www.hotelmatra.hu

Ezt is szeretjük