8 mesés horvát kisváros az utószezonra: tele vannak látnivalóval, és a strandjuk is gyönyörű

A káprázatos horvát kisvárosok igazi gyöngyszemek az Adriai-tenger partján.

Horvát tengerparti kisvárosok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horvátország és az Adriai-tenger partja sokak számára elmaradhatatlan úti cél a nyáron. Aki nem vágyik a legnagyobb turistatömegre egy-egy gyönyörű városkában vagy a parton, annak ideális lehet az utószezonban tett látogatás.

Az utószezon mellett ráadásul számos egyéb érv szól: az egymást taposó tömeg csillapodásán túl a kedvezőbb árak is vonzóbbá tehetik, a szálláshelyek felszabadulása, ráadásul kora ősszel a tengervíz még kellőképpen meleg a fürdéshez is.

Horvát tengerparti kisvárosok

A horvát tengerparton megannyi gyönyörű várost találhatnak az utazás szerelmesei, amelyek egytől egyig tele vannak látnivalóval, és a kellemes strandolási lehetőségek is adottak, így garantáltan tartalmasan telhet el itt egy főszezonon túli üdülés is.

(Képek: Getty Images.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük