10 gyönyörű, magyar forrás, ami ősszel is csodaszép

Ha szeretsz sétálni az erdőben, akkor ezeket érdemes célba venni.

petofi forras cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahol a föld alatti vizek a felszínre törnek, gyakran csodás természeti formákat hoznak létre. Nemcsak a friss forrásvíz táplálta növényzet, de a sziklákba vájt mederben csordogáló patakok is hozzátartoznak a forrásvidékek varázsához.

A talaj-, réteg- vagy karsztvíz feltöréséből létrejövő állandó források éppen ezért a túrázók számára is vonzóak, sőt akadnak, akik mitikus helynek tartják őket. Mutatunk néhányat, melyeket érdemes felkeresned!

Források Magyarországon

Magyarországon legalább 6500 forrást ismernek a kutatók, ezeknek azonban csak egy része visel nevet, melyek java turistautak mentén, városok, falvak környékén található. Ha szeretnél meglátogatni néhány szépséges forrást, akkor sem szabad azonban elfelejtened, hogy Magyarországon nem mindegyik forrásvíz iható kémiai összetétele vagy a benne élő baktériumok miatt, így erről mindig érdemes előzetesen tájékozódni. Gyönyörködni azonban mindenhol szabad és érdemes is!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A képek forrása: indafoto.hu / pstyetak, galgeri, olzsi, Tanyasi Tahó, Knedli, Gomba68, temesvarijeno, lagi, pabermann, kisklau.

Ezt is szeretjük