Nem fogod elhinni, mit írt a CNN Budapestről - Érdemes elolvasni

Több cikkben foglalkozott Budapesttel a lap, számtalan képet közöltek a magyar fővárosról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Budapest nagyszerű meglepetés azoknak a turistáknak, akik nem ismerik a várost. A Duna szeli ketté, és páratlan építészeti remekművekben gyönyörködhetünk a folyó mindkét oldalán. Budapest tényleg a kontinens legszebb városa, és még több felújítás várható - így dicséri a CNN egyik cikkében fővárosunkat.

Magyar ételhez magyar bor

A szerző természetesen kitér a magyar konyhára, és a város éttermeit és bárjait is számba veszi. A cikkben az áll, hogy a különleges magyar ételek mellé finom magyar borok dukálnak.

A CNN írása kiemeli a legfontosabb látnivalókat, a Parlamentet, a Gellért-hegyet, a Szabadság-szobrot, a Lánchidat, az Andrássy utat vagy a Margitszigetet, na meg persze a gyönyörű fürdőket is.

Azok a csodás épületek

Egy korábbi CNN-cikk Budapest nyolc kihagyhatatlan épületét mutatja be: az olvasók a virtuális sétán megnézhetik többek között a Szent István-bazilikát, a Magyar Állami Operaházat, a Dohány utcai zsinagógát, a Lánchidat és a Budavári Palotát is.

Itt vannak a legjobb naplementenéző helyek Budapesten - Egyiknél sincs tömeg

Nézegess képeket!

Elolvasom

Zsigmond Vilmos tiszteletére

Ugyan nem kifejezetten a város kapcsán született a cikk, mégis ódákat zeng Budapestről Anthony Bourdain amerikai tévés személyiség. Ő 2015-ben járt nálunk, és a világhírű operatőrrel, Zsigmond Vilmossal nézte meg a várost.

A cikk Zsigmond Vilmos munkásságát is méltatta, miközben rámutatott arra is, hogy mennyire csodás a magyar főváros. Többek között arról is mesél Bourdain, hogy Pestet és Budát egyesítették, így született meg gyönyörű fővárosunk.

Ezt is szeretjük