Ezek a legnépszerűbb nudista strandok Európában

Óriás képgalériával!

Téged is hidegen hagy a bikinidivat? A következő strandok tetszeni fognak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik már kipróbálták, azt mondják, hogy a nudista strand is egy olyan dolog, melyet mindenkinek fel kell írnia a bakancslistájára. Ha még sohasem meztelenkedtél a hűsítő vízben, akkor érdemes olyan helyen megtapasztalnod az élményt, ahol mindez teljesen természetes és elfogadott. 

Paradise Beach, Görögország
Valóban paradicsomi a part

Rosszra gondolni nincs okod, hiszen a naturista partszakaszok éppúgy a pihenést és a kikapcsolódást szolgálják, csak éppen fürdőruha nélkül. Az anyaszült pőreségüket felvállaló emberek pedig nem azért választják a nyaralás ilyen formáját, mert perverzek, vagy, mert szeretnek megbotránkoztatni másokat.

Egyeseket megnyugtat, ha közelebb kerülhetnek a természethez úgy, ahogy a világra jöttek, míg mások csupán az egyenletes, pánt nélküli barnaság kedvéért vágnak bele a kalandba.

Maga a földi paradicsom: Paradise tengerpart, Görögország

Görögországban, Mykonos szigetén található a Paradise tengerpart, mely kristálytiszta vizével és finom homokjával olyannak tűnhet, mint egy művészi kompozícióba foglalt, élénk színű képeslap. A legkedveltebb görög strand, hiszen pezsgő éjszakákat és nappalokat kínál a vendégek számára.

Paradise - görög nevén Kalamopodi - négy és fél kilométerre fekszik az óvárostól, ahonnan könnyen elérhető a folyamatosan közlekedő buszjáratokkal. A tenger széles türkizkékjét itt sziklák szabdalják fel, melyek kis öblöket hoztak létre.

A strand további része, a Super Paradise - görög nevén Plintri - szintén meredek sziklafalak között terül el, és külön nudista szakasza is van. Főként fiatalok népesítik be, csakúgy, mint az aranypart bárjait és nyüzsgő partijait, melyek gondoskodnak arról, hogy már koraeste beinduljon a zene és a koktélozás.

Ahová nem kell sok ruhát vinni: Vera Playa, Spanyolország

Spanyolország nudista fővárosa Almería, ahol a homokos Vera Playa partszakasz nemcsak egy strand, hanem valóságos naturista övezet. A Vera Playa Club Hotel az egyik olyan szálláshely ezen a környéken, melyben a gardróbszekrény bizonyára csak dísz, hiszen, ha a vendégeknek úgy tartja kedvük, itt ruhák nélkül, egy szál semmiben lejthetnek oda-vissza.

Vera Playa, Spanyolország
Vera Playa Club Hotel

A hotel medencéjét egy pálmafás terasz és egy napozóterasz veszi körül, ingyen használható nyugágyakkal. A szabad strand, mely közvetlenül a szálloda előtt nyújtózkodik, szintén nem kíván meg magának bikini-válogatással töltött hosszas perceket, ugyanis itt is a maximális fedetlenségre szavaztak. Szintén csábító ok a pucérságra, hogy Almería a legmelegebb és legszárazabb éghajlatú része az országnak, így a főszezon gyakorlatilag egész évben tart náluk.

Kempingezz a közelben, ruhák nélkül: Camping Pesenthein, Ausztria

Ausztriában teljesen elfogadott dolog a nudizmus, így azon sem kell meglepődnöd, ha békés családok élnek itt ilyen időszakos életformát. A naturista természetkedvelők számára számos kempinget biztosítanak, melyek közül a Camping Pesenthein öthektárnyi parkosított területet foglal magába, mégpedig a Millstatter-tó festői környezetében.

Millstatter tó, Ausztria
Nemcsak szexi úti cél, de romantikus is

A felfázástól sem kell félned, mert, bár hegyek övezik a vidéket, a víz 24 Celsius-fokos nyáron. A kempingben nem kötelező a meztelenkedés, de bármikor levetheted a ruháidat anélkül, hogy ujjal mutogatnának rád. Ha még több nudista strandra vagy kíváncsi, kattints ide, és nézd meg a horvát kedvenceket is!

Ezt is szeretjük