8 gyönyörű európai város, ahova elvisz a MÁV: közvetlen járattal utazhatsz nyaralni

A csodás európai városokba közvetlen vonattal is eljuthatsz.

split-látkép

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Közvetlen vonatjárattal is elérhető több gyönyörű európai város, így azok számára sem kell lemondani a külföldi utazásról, akik nem vágynak a repülésre, de a hosszú autóutaktól is ódzkodnak.

A vonatozás nemcsak kényelmes és biztonságos, de környezetbarát, viszonylag gyors közlekedési mód, és megfizethető ajánlatokat is könnyű kifogni. Ideális azok számára is, akik a hosszú buszos zötyögéseket nem kedvelik. Szerte Európában mesésen szép városok elérhetők vasúton.

Európai városok vonattal

A szomszédos országokba és kicsit távolabb is érdemes vonattal kiruccanni egy hosszú hétvégére vagy egy komplett nyaralás erejéig. Ha valaki előre megtervezi az útját, és időben megváltja a jegyét, akkor akár több ezer forintot is spórolhat az árakon. A korlátozott számban igénybe vehető ajánlatok viszont hamar fogynak, légy résen! A MÁV-START oldalán a nemzetközi járatokról több részletet megtudhatsz.

(Borító- és ajánlókép: Split, Getty Images.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük