8 hangulatos karácsonyi vásár a közelben, ami vonattal is elérhető: a forralt bor illata lengi be a városok főterét

Mesés adventi vásárok érhetők el több hangulatos európai városban, akár vonattal is.

Európai karácsonyi vásárok vonattal
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az adventi vásárok hangulata, a csodás fényárban úszó főterek, a bájos kis fabódék, a levegőt belengő forraltbor- és sültgesztenye-illat a szívet-lelket felkészíti az ünnepekre. Budapesten több kerületben kihagyhatatlan program a vásárokban tett séta, de az országhatárokon túl is érdemes szétnézni egy röpke kirándulás erejéig.

Európa telis-tele van gyönyörű karácsonyi vásárral, amelyekben imádnak elidőzni a turisták, nézegetve a kézművesportékákat, kóstolgatva a finom falatokat, kortyolgatva egy lélekmelegítő puncsot vagy forralt bort.

Európai karácsonyi vásárok vonattal

A közeli országok gyönyörű városai dúskálnak az izgalmas látnivalókban, nem csoda, ha azonnal beléjük szeretnek az utazók. Külön előny, hogy számos közülük vonattal is átszállás nélkül megközelíthető Magyarországról, így akár egy hétvégi program is lehet a látogatás.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük