Mit adnak enni az első osztályon, és mit a turistán? Képeken 8 légitársaság menüje
Nem véletlenül várják sokan az étkezést a repülőn.

- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
A repülős utazás a legtöbb ember számára ritkán átélt élmény, mely nagyon könnyen lehet pozitív és negatív is a kiszolgálástól függően.
A repülőtérre utazás, a várakozás, a biztonsági ellenőrzések és maga az út is gyakran jó pár órát vesz igénybe, sőt, sok stresszel is járhat. A légitársaságok legalább azt a terhet leveszik az utasok válláról, hogy ilyenkor az étkezések biztosításával kelljen foglalkozni.
Étkezés a repülőn
A repülőn felszolgált fogások gyakran adnak ízelítőt különböző országok kulináris különlegességeiből, így sokan várják, hogy az evésre kerüljön a sor. Az étlap azonban általában aszerint változik, hogy milyen osztályra szól az utas jegye. Míg az első és a business osztály jóval drágább, addig a turistajegy a takarékos megoldást jelenti. A befizetett összeg alapján nem lenne meglepő, ha az ételek minősége között is jókora lenne a különbség. Megmutatjuk, hogyan fest ez néhány légitársaságnál!