Magyarország 9 gyönyörű erdője mesés túraútvonalakkal: van, ahol vidrákkal is találkozhatsz
Gyönyörű erdők találhatóak Magyarországon, amik értékes növény- és állatvilággal büszkélkedhetnek.

Duna-Dráva Nemzeti Park Gyékényesi erdők nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarország megannyi tájegységből áll, melyeknek bizonyos részei különböző Nemzeti Parkokhoz, természetvédelmi övezetekhez tartoznak, hogy óvják élővilágukat a káros környezeti hatásoktól.

Valóban elképesztő kincseket őriznek többek között hazánk erdei is, amik a változatos földrajzi adottságokhoz idomulva alakultak ki a tájakon. Éppen ezért természetjárás közben nem szabad megfeledkezni arról, hogy ne csak megcsodáljuk, hanem óvjuk is a környezetünket.

Gyönyörű erdők Magyarországon

A természet pedig meghálálja a gondoskodást, törődést. Bizonyos erdőkben még külön tanösvényeket is létrehoztak, hogy a kíváncsi látogatók a jellegzetes táji adottságokkal és az ott kialakuló élővilággal megismerkedhessenek. Némely helyszín olyan gyönyörű, mintha csak egy tündérmese elevenedne meg a szemünk előtt.

(Fotó forrása a képnézegetőben: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság / Facebook, Fertő-Hanság Nemzeti Park / Facebook, Családiház Múltszázadi Emlékekkel Kisbárapáti / Facebook, Körös-Maros Nemzeti Park / Facebook, Oakeylife Peszéri-erdő / Facebook, Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság / Facebook, Szabalaca67 / indafoto CC BY-NC-SA 2.5 HU, lászlo lovag / indafoto CC BY-NC-SA 2.5 HU, bugyihusztár / indafoto CC BY-NC-ND 2.5 HU, borítókép forrása: bugyihusztár / indafoto CC BY-NC-ND 2.5 HU)

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

Ezt is szeretjük