Fapadossal egy napra: hova éri meg csak kiugrani?
Sokan még mindig exkluzív és megfizethetetlen utazási módnak tekintik a repülést: pedig a jól megválasztott úti célok olcsóbbak, mint egy belföldi retúr vonatjegy.

repülés nő reptér
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A repülést régen összekötötték az egzotikus, drága és tengeren túli úti célokkal. Most már egészen más a helyzet, a fapados járatokkal könnyen elérhető sok minden. 

A járatokkal akár az is megoldható, hogy villámlátogatást városlátogatást tégy egy izgalmas helyen. 

Egynapos repülőutak

Ha nem akarsz a szállással bajlódni, vagy, csak nincs elég szabadságod, akkor az egy napos utakat neked találták ki: reggeltől estig pont elég idő van belekóstolni a kinti életérzésbe, a menetrendet viszont feltétlen tervezd meg előre! A legfőbb látnivalókat ne hagyd ki, és a vásárolgatás helyett töltsd értékesen az idődet: bár italt nem, de szendvicset nyugodtan felvihetsz magaddal a gépre, hogy ne éttermi várakozással teljen a nap.

Számold bele, hogy a a reptérről a belvárosba esetenként egy óra az út, és ne felejts el előre becsekkolni, hogy ne a reptéren kelljen!

(Képek: Getty Images Hungary.)

A cikk az ajánló után folytatódik

Nézd meg ezt is - Európai utak olcsón

Akár a húsvéti hosszúhétvégére, vagy nyárra kezdenéd szervezni az utazást: ezek az úticélok lenyűgözőek, és nem utolsósorban a pénztárcád sem sínyli meg, ha ide utazol. 

Ezt is szeretjük