Mesés kis tavak Budapest környékén, ahol strandolni is lehet: ingyenes helyeket is mutatunk
Nyakunkon a strandszezon, de a fővárosban élőknek nem kell a Balatonig utazni egy kis hűsölésért.

délegyházi-tavak (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre melegebbek lesznek a napok, ami egyet jelent azzal, hogy az embereknek szükségük van egy kis hűsölésre. Bár Budapesten is számos strandfürdő található, sokan inkább a természetes vizeket kedvelik a klóros medencék helyett.

Sokan akár csak egy-egy napra is szeretnek kiruccanni a Velencei-tóhoz vagy a Balatonhoz. Viszont aki inkább a nyugodtabb, kevésbé zsúfolt tavakat, strandokat kedveli, nem szükséges messzire mennie, hiszen Budapest környékén is számos remek lehetőség adódik.

Gyönyörű strandok Budapest környékén

Akár autóval, akár tömegközlekedéssel indul útnak a család vagy baráti társaság, ezek a Budapest környéki strandok minden esetben könnyen megközelíthetőek. Érdemes reggel útra kelni, így nem kell vadászni a legjobb helyekre, és egész nap élvezhető a tavak nyújtotta frissítő élmény. A listában szabadstrandok is helyet kaptak, így még az utazással együtt is sokkal olcsóbb lehet a kiruccanás, mint egy városi strandon. 

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

(Borítókép forrása: ildikoo / Indafotó)

Ezt is szeretjük