Csak 62-en lakják a tündéri kis falut: 8 Balaton-felvidéki település, ahol ősszel sem áll meg az élet

A Balaton-felvidék csodás kis falvait imádják a túrázók.

kékkút

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Balaton a strandszezon végeztével is tartogat különleges élményeket az utazók számára, ezért érdemes egy-egy hétvégére megcélozni a parthoz közeli településeket. A Balaton-felvidék mesébe illő kis falvaiba is első látásra beleszeret az ember.

A Balaton-felvidéken minden van, ami egy emlékezetes kiránduláshoz kell: gyönyörű tájak, természeti kincsek, varázslatos panoráma és nyugodt, tündérszép kis falvak.

Egy percre sem enged unatkozni a Balaton környéke, a vidék a főszezon lecsengésével igazán vonzó a nyugodt túrák rajongói számára, ráadásul az indián nyár kellemes, napsütéses időjárása is kedvez a kültéri programoknak.

Balaton-felvidéki falvak ősszel

Az ősz beköszöntével a Balaton-felvidék is egészen izgalmas arcát mutatja meg a kirándulók számára, a színesedő fák és a csendes utcák maradandó élményt nyújtanak. Néhány csodás kis falut érdemes felkeresnetek, ha a tó közelségét élveznétek a nyüzsgő turistatömeg nélkül.

(Borító- és ajánlókép: Indafotó / Szabalaca67.)

Nézz tovább: jártál már a Nivegy-völgyben?

Azonnal beleszeretsz a Balaton-felvidéki tájba és a Nivegy-völgy kis falvaiba, ahonnan mesésen csillog a tó.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük