Álomutazás az Accent Hotelstől karácsonyra - Érdemes megnézni, mit rejt az adventi naptár (x)

Az országosan 21 hotellel büszkélkedő szállodalánc idén mesés nyereményjátékot hirdet az adventi időszakra.

Accent Hotels utazás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Accent Hotels virtuális adventi naptára idén csupa-csupa meglepetést rejt. A szerencsések az ablakok mögött értékes nyereményeket találnak, aki pedig a fődíjat nyeri meg, az 2020-ban félmillió forint értékben élvezheti a szállodalánc nívós szolgáltatásait.

A játékosoknak karácsonyi nyereményesőben lesz részük a 24 napos adventi várakozás során, ráadásul a félmillió forintos fődíjon kívül mindazok, akik akár egyetlen ablakot kinyitnak az ünnepi naptáron, foglalási kedvezményben részesülnek 10 és 20% között a jövő év első hónapjaiban.

A www.accenthotels.com/nyeremenyjatek oldalon egy rövid regisztrációt követően máris a virtuális adventi naptár birtokosai lehetünk. Ezután csupán december elsejétől szentestéig minden egyes napon ki kell nyitni egy ablakot, és megnézni, mit rejt.

Accent Advent Image 400x267px.png
Fotó: Accent Hotels

Az értékes napi nyeremények között lesz például kabinbőrönd, Kreinbacher étkészlet vagy éppen 50 ezer forinttal feltöltött Welcome Back törzsvendégkártya. A nyereményjáték fődíja pedig egy félmillió forint értékű törzsvendégkártya, amely bármely, az Accent Hotels törzsvendégprogramjában részt vevő szállodában beváltható.

Senki sem távozik üres kézzel

A dinamikusan fejlődő szállodalánc célja, hogy álomutazásokkal ajándékozza meg karácsonyra a játékosokat, és senki se távozzon üres kézzel. Éppen ezért az értékes napi nyereményeken és a fődíjon túl mindenki számára kedvezményes foglalási lehetőséget biztosítanak.

A négy héten át tartó nyereményjáték tehát az utazás szerelmeseinek szól, azoknak, akik a városlátogatáshoz, romantikus pihenéshez, családi vakációhoz kényelmes és igényes szállást keresnek. Nincs is szebb meglepetés egy álomútnál karácsonykor, hogy az újévet lazítással, pihenéssel, önfeledt és örömteli pillanatokkal lehessen kezdeni. Játssz, és éld át te is az Accent Hotels által nyújtott páratlan élményeket!

Accent Advent 640x360px.png
Fotó: Accent Hotels

(Képek forrása: Accent Hotels)

Ezt is szeretjük