Az orvosok is odavannak a módszerért, ahogyan a mellrákkal küzdő nő gyógyítja a lelkét
A Jelly Alchemy egy kétgyermekes édesanya vállalkozását takarja, aki lélegzetelállító tortákat alkot zseléből, egyedi technika segítségével.

- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
Siew Heng egy Ausztráliában élő édesanya, aki szomorú események folytán került a tortaművészet közelébe. Bár két éve hobbiszinten már foglalkozott a zselés művészettel, 2017-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, ami egy időre úgy tűnt, elveszi a nő alkotókedvét. De ő nem hagyta, hogy a betegség eluralkodjon rajta, és tönkretegye életét.
A kreatív Siew orvosai és ápolói szórakoztatására elkezdett tortákat gyártani, de nem sima csokoládés csodákat kell elképzelni: alapanyagaként a zselét hívta segítségül, de azt sem akárhogyan. Instagramján bámulatosnál bámulatosabb fotókon ámulhat a kíváncsi látogató.
Zselé és virágok
A kreációkhoz kizárólag természetes színezékeket használ, a virágokat pedig sziromról sziromra, egy speciális injekciós tűvel alkotja meg, méghozzá fejjel lefelé, így nem ritka, hogy a tevékenység négy órát is igénybe vesz. Ezt azonban a nő egyáltalán nem bánja: azt mondja, sokkal jobb a közérzete, ha a tortáival leköti figyelmét, eltereli a gondolatait, és csak az alkotásra koncentrál, nem pedig betegségére. A tortacsodák láttán senkinek sem az jut eszébe, milyen jó lenne beleharapni, inkább azon kezd el gondolkozni, hogy lehetne tartósítani őket az örökkévalóságig.
OLVASD EL EZT IS!

- érdekesség
- gasztronómia