Az orvosok is odavannak a módszerért, ahogyan a mellrákkal küzdő nő gyógyítja a lelkét
A Jelly Alchemy egy kétgyermekes édesanya vállalkozását takarja, aki lélegzetelállító tortákat alkot zseléből, egyedi technika segítségével.

tortak
beauty and style
Top olvasott cikkek

Siew Heng egy Ausztráliában élő édesanya, aki szomorú események folytán került a tortaművészet közelébe. Bár két éve hobbiszinten már foglalkozott a zselés művészettel, 2017-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, ami egy időre úgy tűnt, elveszi a nő alkotókedvét. De ő nem hagyta, hogy a betegség eluralkodjon rajta, és tönkretegye életét.

A kreatív Siew orvosai és ápolói szórakoztatására elkezdett tortákat gyártani, de nem sima csokoládés csodákat kell elképzelni: alapanyagaként a zselét hívta segítségül, de azt sem akárhogyan. Instagramján bámulatosnál bámulatosabb fotókon ámulhat a kíváncsi látogató.

Zselé és virágok

A kreációkhoz kizárólag természetes színezékeket használ, a virágokat pedig sziromról sziromra, egy speciális injekciós tűvel alkotja meg, méghozzá fejjel lefelé, így nem ritka, hogy a tevékenység négy órát is igénybe vesz. Ezt azonban a nő egyáltalán nem bánja: azt mondja, sokkal jobb a közérzete, ha a tortáival leköti figyelmét, eltereli a gondolatait, és csak az alkotásra koncentrál, nem pedig betegségére. A tortacsodák láttán senkinek sem az jut eszébe, milyen jó lenne beleharapni, inkább azon kezd el gondolkozni, hogy lehetne tartósítani őket az örökkévalóságig.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük