Azt hitték, már nem él! Borzasztó tréfát űztek a One Direction énekesével
Nagyon ízléstelen áprilisi tréfának lehettek tanúi tegnap a twitterezők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zayn Malik azon fiatal hírességek közé tartozik, akiknek sokszor keltik halálhírét, persze mindig alaptalanul. Általában nem köthető alkalomhoz a kacsa megjelenése, sokszor egyszerűen szórakozásból terjesztik a hazugságot az interneten.

Tegnap azonban - annak ellenére, hogy április 1-je volt - minden eddiginél komolyabban vették a rajongók a One Direction énekesének eltávozásáról szóló híreket.

Csúnya tréfa

Már hétfő este szárnyra kelt a pletyka, miszerint elhunyt Zayn Malik, a One Direction 21 éves énekese. A rosszindulatú hoax nagy sebességgel terjedt az internetezők körében - annak ellenére, hogy a rajongók már fel vannak vértezve az ilyen álhírek ellen -, többen komolyan vették.

Több rajongó ugyanis gondolt egyet, és elkezdte felduzzasztani a Twitteren a "ripzaynmalik", vagyis "nyugodj békében, Zayn Malik" hashtaggel ellátott bejegyzések számát, amelynek eredménye az lett, hogy a topik kedden már a legaktívabbak között szerepelt.

Sokan bedőltek a rosszízű tréfának, nem gondoltak rá, hogy április 1-je van, és ezért érdemes lenne utánajárni a hírnek a közösségi oldalakon kívüli csatornákon is. Gondolkodás nélkül posztoltak a topikba, tovább növelve ezzel annak népszerűségét.

"Ti mind betegek vagytok!"

Miután a rajongók jó része tökéletes alanynak bizonyult az ízléstelen áprilisi tréfához, megjelentek azok a fanok is, akik átláttak a szitán, és nem féltek beolvasni alaptalanul pánikoló vagy éppen a helyzetet élvező társaiknak. Volt, aki azt üzente a hozzászólóknak, hogy "ti mind betegek vagytok", mások pedig arra hívták fel a figyelmet, hogy az áprilisi tréfának a mókáról kellene szólnia, nem a rossz hírek generálásáról.

Sokan rávilágítottak, hogy teljesen mindegy, hogy híres, vagy sem, egy emberi lényről van szó, akinek a halálán viccelődni egyenesen "gusztustalan húzás". Zayn Malik egyelőre nem kommentálta az ízléstelen áprilisi tréfát.

Ezt is szeretjük