Óriási kamu kering az interneten a fiatal énekesről
Hallottad?
Szerdán felröppent a hír, hogy a One Direction énekese, Niall Horan balesetet szenvedett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Több forrás szerint autóbalesetet szenvedett a One Direction tagja, Niall Horan.

Az énekes később reagált a hírekre, és kiderült, semmi sem úgy történt, ahogyan gondolták.

Megcsúszott a jeges úton

Az együttes aznap este érkezett vissza Angliába a turnéjuk helyszínéről, Japánból, majd hazafelé indultak a reptérről, amikor az állítólagos baleset történt. Szemtanúk állították, hogy a kocsi, amiben Niall ült, megcsúszott a jeges úton, oldalra dőlt, majd két kerékre állt, és végül az út menti szalagkorláton akadt fent.

Voltak, akik azt is látni vélték, ahogy az énekes elhagyja a járművet. Egy tanú elmondása szerint Niall egész testében reszketve kászálódott elő a Range Roverből. 

A The Sun magazin fotókat is közölt az esetről, és további szemtanúk is megszólaltak. Valaki elmondása szerint az együttes többi tagját is látta, akik két másik kocsiban utaztak, és éppen elválni készültek egymástól - mind integettek a Niallt fuvarozó autónak, ahogy az elhaladt mellettük, majd megtörtént a baleset. 

Állítólag Niall egyik közeli ismerőse azt nyilatkozta, ijesztő látvány volt, de az énekesnek szerencsére nem esett baja.

Mit mond Niall?

Amikor már tele volt az internet az ijesztő hírekkel, végre maga Niall is megszólalt az ügyben. A Twitteren keresztül biztosította a rajongókat, hogy semmiféle baleset nem érte, nem az ő kocsija van a képeken, de azért megköszönte, hogy aggódtak érte. Így hát kiderült, hogy a rossz hír csak egy légből kapott pletyka volt, és a szőke énekesnek semmi baja.

Az együttes körül mindig terjengtek alaptalan pletykák. Ilyen volt például az az eset, amikor 2012 tavaszán Niallt hírbe hozták Selena Gomezzel. A lány akkor még Justin Bieber barátnője volt, és a velük kapcsolatos híresztelésekről hamar kiderült, hogy hamisak - a két sztár csak barátként gondolt egymásra.

Ezt is szeretjük