Neked is van Wikipédia-oldalad! Nézd meg, mit írnak rólad
Kíváncsi vagy, mi szerepelne a saját Wikipédia-oldaladon? Most egy kattintással megtudhatod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Wikipédia a legnagyobb nemzetközi online lexikon, ahol rengeteg információ szerepel híres emberekkel, meghatározó eseményekkel és sok más fontos dologgal kapcsolatban.

Vajon rólad mit írnának a saját lapodon? Ha fent vagy a Facebookon, most egy új alkalmazással kipróbálhatod, de ne lepődj meg, ha újdonságokat is megtudsz magadról.

Ezt kell tenned

Látogass el erre a honlapra, majd kattints a nagy rózsaszín gombra az oldal közepén - Click Here to Check Your Parody Wikipedia page -, és engedélyezd a hozzáférést a facebookos adataidhoz. Ezután a program létrehozza a saját Wikipédia-oldaladat angol nyelven.

Ám a rajta szereplő információkat ne vedd komolyan, ez ugyanis, ahogyan a nevében is benne van, egy paródia alkalmazás, tehát könnyen lehet, hogy kiderül róla, okosabb vagy, mint Albert Einstein, vagy az IQ-d 2000 feletti.

Ha azt is megnéznéd, hogy a valós adataid, eredményeid alapján hogy nézne ki a saját Wikipédia-oldalad, erre is van lehetőség: kattints ide, majd a Connect with Facebook gombra, és máris elkészül a lap.

Hasznos billentyűkombinációk

Ismerd meg a legnépszerűbb közösségi oldalak billentyűkombóit, amikkel mostantól igazán úriasan böngészhetsz!

Ezt is szeretjük