Egy éjszaka alatt négy lánnyal volt Varga Viktor
A VIVA Cometre jelölt videoklipek
Varga Viktor csajozik, SP az igazit keresi, más Pécsnek vallott szerelmet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor egy este alatt négy lánnyal kavar, míg az ötödik faképnél nem hagyja, SP a sivatagot róva keresi az igazit, a DSP klipjében pedig a mindennapi mókuskerékből próbál kitörni egy fiatal férfi.

Varga Viktor a Jól van ez forgatásán

Ma este kerül kiosztásra a VIVA Comet legjobb videoklipért járó díja, amit szakmai zsűri ítél meg az elmúlt év legkiemelkedőbb zenés felvételéért. Ismerd meg a jelölteket!

Varga Viktor: Szőkével álmodtam

Varga Viktor nyári slágerének szövegét Szabó Zé írta, az ötvenes évek Amerikáját megidéző videoklipet pedig Indián rendezte.

Utóbbiban a Csillag Születik felfedezettje azokat a férfiakat testesíti meg, akik szerelmesek a női nembe, és minél több lányt szeretnének közelebbről megismerni.

A videót a Luppa-szigeten, Csobánkán és egy étteremben forgatták.

A történet szerint Viktor négy lány fejét is elcsavarja, de amikor a negyedik szívét is összetöri egy ötödik kedvéért, utóbbi egy másik férfival lép le - így ezúttal Viktor a saját csapdájába esik.

A dal egyébként Varga Viktor második nagy slágere a bemutatkozó albumáról, a Lehet zöld az ég című nóta után.

The [hated] tomorrow: Kriszta

A 2005-ben alakult együttes legsikeresebb dalához hasonlóan energikus és különleges látásvilágú videoklip készült, és a hirtelen hozott, de nagyon elszánt, és egész életet megváltoztató döntésekről szól.

SP: Maradnék

A legjobb férfi előadó kategóriában is esélyes SP lírai száma az énekestől szokatlan képi világot jelenít meg, melyben olyan klasszikus képi metaforák jelennek meg, mint a víz vagy a szél.

A dalnak egyébként a szövegét és a zenéjét is SP írta, és a videoklipet is ő maga rendezte.

Punnany Massif: Pécs Aktuál X

A Punnany Massif videoklipje akár az országimázs része is lehetne: látszik, hogy a srácok imádják Pécset - míg a szöveg a város történetét mutatja be, addig a klipben Pécs látnivalói jelennek meg, az alkotáshoz pedig pécsi hírességek is adták arcukat, például Lovasi András és Beck Zoli. A videó a Pécs Európa Kulturális Fővárosa 2010 program támogatásával készült.

DSP: Már megint

A békásmegyeri együttes klipje a dal szövegéhez hasonlóan a kiútkeresésről, az örökös fogadkozásról és a változás hiányáról szól - a kisfilmben egy fiatal férfi próbál kitörni a mókuskerékből, és valamiféle értelmet találni életének a rossz meló, az állandó bulizás és a könnyű nők helyett.

Kép: facebook.com/wickey.w

Ezt is szeretjük