Felszabdalta a kopott zsákokat, és összevarrta: imádni való lett az eredmény

Ez a kidobott zsákvászon legcsodálatosabb újrahasznosítása.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyerekek imádnak plüssállatokat kapni az ünnepeken, de ha megkérdeznéd a felnőtteket, a legtöbben még mindig vágynak ilyen puha játékra a szívük mélyén.

Helen Thompson, művésznevén Holy Smoke az Egyesült Királyságban élő képzőművész, aki lenyűgöző játékkutyákat készít szokatlan anyagokból. Akár játszani is lehet az ebekkel, de azok olyan gyönyörűek, hogy kiállítási tárgyként is megállják a helyüket.

Bárki elfogadná dísznek a kanapéra

Helen munkái megindítóan különlegesek. Titka az anyagválasztás is lehet, mivel kiszuperált, természetes hatású alapanyagokat használ. A kutyusokban ezért nincs is semmi művi jelleg, bájosan esztétikusak. A zsákvászon, a vastag szövet és az igazi pamut a művész kedvenc anyaga, melyeket daróccal is kombinál. Az állatok meglepően élethűek, de emellett varázslatos antik és vintázs stílusúak, így bármelyik otthonban jól mutatnak. Az anyagok kollázstechnika nyers tökéletlenségben láttatja a kutyákat, és úgy tűnik, mintha egy animációs filmkockából léptek volna elő. A textilszobrok 20 és 60 centiméter közöttiek, vannak köztük ülő, fekvő és álló darabok. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük