Fény alatt mutatják meg igazi szépségüket ezek a tetoválások: szinte életre kelnek

Önmagukban is lenyűgözőek ezek a tetoválások, de fényben mutatják meg valódi szépségüket.

tetovalas
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már a történelem során is számos kultúra fontos része volt a tetoválás, de új lendületet az 1900-as évek második felében szerzett, a népszerűsége pedig azóta is kitart. A legtöbben személyes vonatkozású rajzokat varratnak magukra, míg vannak, akik csak azért tetováltatnak, mert jól néz ki.

Ezt a két szempontot ötvözni is lehet, a végeredmény pedig gyakran egészen elképesztő lesz. Az ízléses és szép tetoválások pedig bárkin jól mutathatnak nemtől, kortól és stílustól függetlenül.

Életre kelnek a fényben a tetoválások

Az ausztrál művész, Tukoi Oya nemcsak arról híres, hogy ízléses és minőségi tetoválásokat alkot. Keze alatt ugyanis megelevenednek a rajzok, a végeredmény pedig mindenkit elvarázsol. Olyan technikával és festékekkel dolgozik, amik a színeket önmagukban is megjelenítik, ám UV-fényben kezdenek csak igazán tündökölni. Az emberek imádják a kissé titokzatos, de nagyon látványos alkotásokat, így nem csoda, hogy egymásnak adják a kilincset a fiatal tetoválónő szalonjában.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Képek forrása: Instagram)

Ezt is szeretjük