Nyertes Zsuzsa is a pénz után fut
De vajon valóban dőlni fog a lé?
A Vidám Színpad társulatának darabjából kiderül, sikerrel jár-e a színésznő. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köztudomású tény, hogy a kacagás jó hatással van az ember életére. Ezt az elvet veszi alapul a mókamesterek háza is, a Vidám Színpad, melyet már egy bevásárlóközpontból is megközelíthetsz, Óbudán, az EuroCenterben.

Külföldön egyre több városban nyitnak olyan helyeket, ahova az emberek azért mennek, hogy pár órán keresztül semmi mást ne csináljanak, csak kacagjanak. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül felülnénk a legújabb trendnek, nézzünk körül, lehet pont van egy ilyen intézmény, és még az is előfordulhat, hogy a közvetlen környezetünkben.

A Vidám Színpad több évtizedes múlttal rendelkezik a nevettetésben. Már nagyanyáink is a teátrumba jártak, ha hahotázni támadt kedvük, ahogy szüleink is a falak között mulatták az időt és biztosak vagyunk benne, hogy sokan vettek részt az előadásokon kisgyermekként is. A patinás nevű intézmény új tulajdonosa azonban úgy döntött, megtartva a régi értékeket, olyan helyre viszi a színházat, ahol a ma embere nap, mint nap megfordul: a bevásárlóközpont mozi részlegéhez.

Dől a lé avagy pénz áll a házhoz

Nézd meg te is Nyertes Zsuzsát a Vidámszínpad darabjában!

De jó is az, amikor dől a lé! Ilyesmi persze Henry Perkins kishivatalnok életében még soha nem fordult elő. Sőt! Valószínűleg, soha nem is fog! A társulat célja, hogy kiragadja a rohangáló embert a hétköznapi ritmusból és egy pár órára olyan helyzetbe emelje, ahol elfelejtheti minden gondját és felhőtlenül kacaghat a kényelmes székében.

A következő előadás időpontja: 2014. december 18, 19:00

A Vidám Színpad művészei olyan darabokat is műsorra tűznek, melyek hosszú évtizedeken keresztül kacagtatták a közönséget és olyanokat is, amik nem régen keletkeztek. Lesznek a színpadon klasszikus kabaré jelenetek és láthatunk majd olyanokat is, melyek a mai kor elé emelnek kedvesen görbe tükröt. A prózai művek mellett pedig olyan zenés, táncos előadásokra is beülhetünk, amire eddig lehet, hogy nem is gondoltunk.

A decemberi műsor a szokásos karácsonyi előadások mellett olyan darabokat is tartalmaz, melyek furcsa helyzetek elé állítják a főszereplőket. A karakterek olyan világba csöppenhetnek, amiben humoros szituációk sora kezdi ki az önismeretüket, nevezetesen, hogy vajon ők-e a gyilkosok, vagy sem?

A társulat igazgatója Böröndi Tamás, aki olyan ismert színészekkel és színésznőkkel lép színpadra, mint Götz Anna, Straub Dezső, Beleznay Endre vagy Gregor Bernadett. A sor persze ezzel korántsem teljes, a teátrum nevét más kiemelkedő alkotók mellett Fésűs Nelli, Farkasházy Réka, Vándor Éva, Nyertes Zsuzsa és Várkonyi András öregbíti.

Bár a legtöbb esti előadást 12 éven felülieknek ajánlják, azért nem feledkeznek meg a családokról és a kicsikről se. Boldogan terjesztik a kultúrát és a nevetés fontosságát az óvodás és iskolás csoportoknak, miközben mindenkit szeretettel várnak például Lázár Ervin, Négyszögletű kerek erdőjébe.

A társulat tagjai szeretnék, ha a színház, a kultúra és a jókedv megtalálna mindenkit aki szeret színházba járni és azokat is, akiknek egyszerűen csak jól esne néha egy kis kikapcsolódás a bevásárlás, valamint a napi körök végeztével. Ne feledjük, hogy az a pár óra vidáman eltöltött idő akár az egész hetünket jobbá teheti és esetenként a munkában is segítséget nyújt!
 

Ezt is szeretjük