3 kérdés az internetről, amin fél óráig röhögtünk - És a válaszok
A gyakori kérdések között olykor egészen vicces kérdések is felbukkannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gyakorikerdesek.hu kimeríthetetlen kincsestára a furcsábbnál furcsább kérdéseknek és válaszoknak.

Órákat el lehet azzal tölteni, hogy az ember a legviccesebb kérdésekből szemezget, mi viszont csak a szerintünk toplistásokat gyűjtöttük össze. Nevess velünk!

A köröm és a randi

Amikor az ember randira készül, igyekszik a legjobb formáját hozni, vagyis hajat mos, sminkel, a legcsinosabb ruháját veszi fel, sőt, ha ideje engedi, még a körmét is kifesti. Az viszont, hogy a köröm milyen hosszúságú, azt gondoljuk, hogy teljesen lényegtelen az ismerkedés szempontjából, ahogyan a következő kérdés is:

- Szerintetek nagyon ciki, ha úgy megyek első randira, hogy a körmöm le van vágva nagyon rövidre, mert most nem valami jó állapotban van, és csak átlátszó körömlakk van rajta?

A válaszadók igyekeztek megnyugtatni a rémült fiatalt, hogy nincs abban semmi ciki, ha nem tökéletesre manikűrözött körmökkel jelenik meg.

- Nem, egyáltalán nem ciki. Tapasztalatból mondom, hogy hacsak nem 10 centis pink műkörmeid vannak, akkor a fiú nem is fogja nézni a körmeidet.

- Már miért lenne ciki?? Szerintem ez a diszkrét manikűr, ami minden helyen és időben megfelelő, elegáns és praktikus. Inkább azzal szokott probléma lenni, ha valakinek élénk, díszes vagy hegyes méteres körmei vannak, a szolid semleges stílusba nem nagyon lehet belekötni.
Ha meg máskor kék meg zöld körmökkel mászkálsz, akkor sem hiszem, hogy ez szakító ok lenne, csak ne legyen karomszerű, az szerintem gusztustalan, amikor több centis körme van valakinek.

Kutyaszájszag

Elismerjük, hogy a szájszag kellemetlen tud lenni, ha emberről van szó, de egy kiskutya esetében, aki aligha mossa reggel és este a fogát, valószínűleg ez természetes állapot. Ezért is annyira vicces a következő kérdés.

- Miért büdös a kiskutyám szája? Happy dog táppal etetem. Valakinek hasonló tapasztalat?

A válaszadók is igyekeztek humoros oldaláról megközelíteni a kérdést, ugyanakkor azért azt ajánlották a kérdezőnek, hogy vigye kiskutyáját el egy orvoshoz a biztonság kedvéért.

- Mi számít büdösnek? Természetesen nekik nem fogkrém illatú a lehelletük, de vannak fokozatok. Ha tényleg nagyon durva, akkor érdemes állatorvossal konzultálni, hogy nincs-e emésztési probléma, foszuvasodás, ínygyulladás stb. Ha nincs betegsége, akkor vehetsz neki olyan fogápoló rágókákat, ami segíthet, van belőle mentolos is, de azt az én kutyám pl. nem komálta.

- Ha kistestű kutyád van, uszkár/csivava/yorki stb. azoknak legendásan büdös a szájuk :D törődj bele.

- Az 1-es válaszolóval értek egyet ,ha tényleg budösebb a kelleténél orvost ajánlanék .A tápot meg csrélheted ,csak fokozatosan keverd a mostanihoz amit etetni szeretnél majd a mostanit hagyd el teljesen.Kedves 2-es cáfolnám a legendádat ,nekem pl yorkim van de nem budös a szája és sosem volt az sosem.

Hercegnő

Minden kislány dédelget hercegnői álmokat, sokan ezt az évek múlásával sem növik ki. Talán emiatt mosolyogtat meg a következő kérdés:

- Miért van az, hogy néha szívesen öltöznék hercegnőnek, mikor egyáltalán nem olyan a stílusom?

Elmondanánk, hogy nincs azzal semmi probléma, ha valaki időnként más stílust is visel, mint a szerinte megszokottat. Kedves kérdező, ha olvasod ezeket a sorokat, üzenjük, hogy nyugodtan öltözz néha hercegnőnek, ha ez az álmod!
A többi válaszadó is hasonló tanáccsal szolgált.

- Talán azért, mert fiatal vagy, és változol belül, emiatt kívül is. Hány idős rocker nőt látsz? Nincs belőlük sok, mert idő közben felvettek egy nőiesebb stílust. Egyébként ha jó a stílusérzéked, nem ragadsz bele szélsőségesen ebbe a stílusba, és tudod ötvözni az eleganciával. Akkor kiélheted szoknyás vágyaidat is. :)

- Én azt nem értem, miért érzed úgy, hogy mindig ugyanúgy kell öltöznöd. És ha egyik nap nem a szokott, halál unalmas öltözékedet veszed fel, akkor mi lesz? Összedől a világ? Ha igen, az baromi véletlen egybeesés lesz, nyugi.
Persze vannak bizonyos szabályok az öltözködésre nézve, amiket illik betartani, de azon túl mi értelme van korlátokat szabnod magadnak? Az ember ennyire nem egysíkú, pláne a te korodban. Nyugodtan vedd fel, amit akarsz, ha bárki megszól érte, az elmebeteg és ne foglalkozz vele.

Ezt is szeretjük