"Lehetek a bikád?" - Így reagálj, ha beszólnak a pasik az utcán!
A legtöbb lánnyal és nővel megesik élete során, hogy megjegyzést tesznek rá az utcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg számodra sem ismeretlen a szituáció, amikor egy fiú- vagy férficsapat előtt elhaladva füttykoncertet vagy különböző megjegyzéseket hallasz a külsődre vonatkozóan.

Bár akad köztük bókszámba menő duma is, ezek a szövegek a legtöbbször sértőek, sőt, néha gusztustalanok. Elmondjuk, mi a legjobb, amit tehetsz, ha neked is beszólnak az utcán.

Van értelme visszaszólni?

A legtöbb esetben a beszólogató pasiknak csak a szájuk nagy, és, ha egy nő visszaszól nekik, rögtön visszavesznek, de nem érdemes erre játszani, mert rosszul is elsülhet a dolog.

Ha a nyelveden van is egy frappáns riposzt, csak akkor használd, ha nem egyedül vagy, forgalmas helyen történik a dolog, és a beszólás alapján csak egy szájhős társasággal van dolgod.

Ciki csajos szokások

Nemcsak a pasiknak vannak olyan dolgaik, melyektől az ellenkező nem tagjai sikítva menekülnek. Nézd meg, melyek azok a csajos szokások, amelyek kivétel nélkül az őrületbe kergetik a srácokat! Te is a rabjuk vagy?

Mit tegyél?

A legésszerűbb, amit tehetsz, nem más, mint az, hogy egyszerűen nem veszel tudomást az egészről, és úgy mész tovább, mintha nem is neked szólt volna a megjegyzés, vagy, ami még jobb, mintha nem is hallottál volna semmit. Ha nagyon feldühített a szituáció, akkor se ott és abban a pillanatban vezesd le a feszültséget, inkább meséld el a barátnőidnek, hogy mi volt, és nekik add ki a dühödet. Sok energiát nem szabad arra pazarolni, hogy ezen agyalsz, és idegeskedsz, mert nem ér ennyit az egész.

Miért csinálják?

Bizonyára észrevetted, hogy csak akkor viselkednek így a férfiak, amikor többen vannak - egy pasi magában nagyon ritkán szólogat be a nőknek. Általában csapatosan tesznek megjegyzéseket, tudat alatt egymást is szólásra serkentve.

Leginkább építkezések környékén vagy parkban bandázó fiúhordák közelében vagy kitéve egy beszólás veszélyének. Valószínűleg ezzel szórakoztatják magukat és egymást, a durvább beszólások pedig már inkább arra mennek ki, hogy fitogtassák a férfiasságukat a többiek előtt.

Ezt is szeretjük