Vicces tábla üdvözli a pácienseket a rendelőnél: így oldják a feszültséget az állatorvosok

Ugyan abban nem sok vicc van, hogyha állatorvoshoz kell menni, remek feszültségoldó megoldást találtak ki ezek a doktorok.

Vicces táblák állatorvosnál
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs semmi vidám abban, amikor állatorvoshoz kell menni. Az állatok irtóznak tőle, és a gazdik is idegesek. Ez egészen addig tart, míg meg nem lát az ember egy vicces táblát, amitől nevetésben tör ki.

A legtöbb állatklinikán a járvány miatt visszafogták a kisállatok ápolását, csak a legsúlyosabb esetekben ajánlott elmenni. Egy Marylandben található állatkórház azonban teljes körű ellátást biztosít a kedvenceknek: gyógyszerezés, fogápolás, szűrés, műtét, terápia és egyéb gondozási szolgálatok mind elérhetőek náluk.

Vicces feliratok az állatkórház előtt

- Nem fordítunk senkinek hátat szükséghelyzetben. Az olyanoknál, amik nem életbevágó vizsgálatok, távkonzultációs lehetőséget kínálunk. Koronavírus idején érdemes úgy bánni az állatokkal, mint bármilyen emberrel: nem szabad a házon kívül kontaktusba elegyednie. Ha háztartásban valaki megbetegszik, mindenkitől izolálja el magát, még az állatoktól is - nyilatkozta Dr. Mike Leuthner, a Petcare Állatkórház állatorvosa a Bored Pandának.

Szerencsére vannak, akik még a kényszerhelyzetben is megőrizték a humorérzéküket. Érdemes végigpörgeti ezeket a viccesebbnél viccesebb feliratokat, amiket már három éve cserélgetnek a rendelő előtt. 

(Képek forrása:  carrollcountyveterinaryclinic)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük