Vicces tábla üdvözli a pácienseket a rendelőnél: így oldják a feszültséget az állatorvosok
Ugyan abban nem sok vicc van, hogyha állatorvoshoz kell menni, remek feszültségoldó megoldást találtak ki ezek a doktorok.

állatorvosi rendelő
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs semmi vidám abban, amikor állatorvoshoz kell menni. Az állatok irtóznak tőle, és a gazdik is idegesek. Ez egészen addig tart, míg meg nem lát az ember egy vicces táblát, amitől nevetésben tör ki.

A legtöbb állatklinikán a járvány miatt visszafogták a kisállatok ápolását, csak a legsúlyosabb esetekben ajánlott elmenni. Egy Marylandben található állatkórház azonban teljes körű ellátást biztosít a kedvenceknek: gyógyszerezés, fogápolás, szűrés, műtét, terápia és egyéb gondozási szolgálatok mind elérhetőek náluk.

Vicces feliratok az állatkórház előtt

- Nem fordítunk senkinek hátat szükséghelyzetben. Az olyanoknál, amik nem életbevágó vizsgálatok, távkonzultációs lehetőséget kínálunk. Koronavírus idején érdemes úgy bánni az állatokkal, mint bármilyen emberrel: nem szabad a házon kívül kontaktusba elegyednie. Ha háztartásban valaki megbetegszik, mindenkitől izolálja el magát, még az állatoktól is - nyilatkozta Dr. Mike Leuthner, a Petcare Állatkórház állatorvosa a Bored Pandának.

Szerencsére vannak, akik még a kényszerhelyzetben is megőrizték a humorérzéküket. Érdemes végigpörgeti ezeket a viccesebbnél viccesebb feliratokat, amiket már három éve cserélgetnek a rendelő előtt. 

(Képek forrása:  carrollcountyveterinaryclinic)

Ezt is szeretjük