Netes szenzáció lett a gyanútlanul pihenő kutyából egy furcsa hasonlóság miatt
A kutyáról készült kép hátterében egy netes kihívás áll, amiben arra kérték a felhasználókat, hogy híres festményeket alkossanak újra.

kutya kép
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy legtöbbünk otthon ragadt, és nem tudjuk a múzeumokban rejlő művészi alkotások csodáit magunkba szippantani, még nem jelenti, hogy a mindennapokba ne lehessen becsempészni őket.

A Los Angeles-i J. Paul Getty Múzeum ötletes kihívással fordult a nyilvánosság felé. A feladatban arra kérték a vállalkozó kedvűeket, hogy posztoljanak olyan képeket, amikben egy régi nagy festményt elevenítenek meg, mindezt úgy, hogy csak a lakáson belül fellelhető eszközöket használják. 

Megelevenedett műalkotások

A kreatív netezők elárasztották a szociális média különböző platformjait a megelevenedett művészi alkotásaikkal. Láthatóan mindenki jól szórakozott az élő művészeti kreációk megalkotása közben, aminek hatására egyre többen hirdettek hasonló kihívást, többek között a holland Tussen Kunst en Quarantaine is erre biztatja az Instagram népét. Mutatunk néhányat a legötletesebb kivitelezések közül.

(Képek forrása: Twitter, Facebook. A kiemelt kép illusztráció, forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük