Young G-t nem csak a felesége fogdossa
Mégis újra kimondták a boldogító igent
A tévében te is megnézheted, mi minden történt a lagziban! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

150 fős vendégsereg előtt mondta ki másodszorra a boldogító igent Young G és párja, Gazdig Adri. Hatalmas bulit csaptak a fiatalok, a fergeteges hangulatról cigány muzsikusok mellett az egykori villalakó jó barátja, VV Aurélió gondoskodott.

Young G és Adri már 13 éves koruk óta ismerik egymást, de a szerelem csak jó pár évvel később lángolt fel köztük.

- Osztálytársak voltunk Adrival, és már akkoriban felfigyeltünk egymásra, de ott még nem történt semmi. Néhány év eltelt a suli után, amikor újra felvettük a kapcsolatot - mesélte a rapper.

- Sokáig cseteltünk, ismerkedtünk, aztán alakult minden magától. Négy évvel ezelőtt jött az érzés, hogy összekössük az életünket, az eljegyezés után egy hónappal már ki is mondtuk az igent, akkor még nagyon fiatalon, Adri pocakjában a pár hónapos babával. Most viszont már felnőtt fejjel, komolyan tudtuk vállalni mindenki előtt szerelmünket, és ezúttal végre a hajnalig tartó bulizás sem maradt el - mesélte Young G.

A VIASAT3 Négy esküvő című műsorának kamerái minden percet rögzítettek.
A fiatalok igazi hagyományos esküvőt tartottak, Young G nem aludt együtt szerelmével az esküvő előtti éjszakán, és a menyasszonyi ruhát is az oltárnál pillantotta meg először.

Megküzdöttek a boldogságukért

A fiatal pár kapcsolata persze nem volt mindig zökkenőmentes, a zenész folyamatos éjszakázása, a szebbnél szebb nők rajongása okozott már feszültséget kettejük közt.

- Elmegyek egy fellépésre, és a lányok akarva-akaratlanul elkezdenek fogdosni, megfogják a kezemet, a combomat, vagy éppen rámarkolnak a micsodámra. Adri ezt nagyon jól kezeli, sokszor eljön velem ő is, és a lányoknak csak annyit szól, hogy én meg mást is csinálok vele - mesélte nevetve VV Béci.

- Engem a világ legszebb lányai várnak otthon, megvan még közöttünk a szikra, nincs hiányérzetem semmiből. Amíg otthon megkapok mindent, addig nincs gond - tette hozzá az egykori villalakó.

700x525_08.jpg

A szerelmespár idén végre albérletből saját lakásba költözik, most gőzerővel készülnek az új, közös életre.

- Nagyon vártuk már, hogy végre saját otthonunk legyen, mivel eddig albérletben laktunk hármasban, Napsugárral. Adri is és én is most a karrierünkre fókuszálunk, de persze nyitottak vagyunk, ha becsúszna a második gyerek, annak is örülnénk - mesélte Young G.

Young G lagzija a Négy esküvő című műsorban, április 28-én 21:00-tól a VIASAT3 műsorán.

Fotók: VIASAT3/Magócsi Ildikó

Ezt is szeretjük