Nem tudta a nő, miért olyan ismerős a férje: amikor kiderült, mindkettőjük álla leesett
Ezek után mondja azt valaki, hogy nem az élet írja a legjobb forgatókönyvet.

hazassag
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas közhely, de úgy tűnik, az elsöprő szerelmek tényleg az égben köttetnek, és csak ritkán történnek első látásra. Lin Xiaofen és Lian Zhiceng néhány éve boldog házasságban élnek, ám mostanáig nem értették, miféle furcsa telepatikus kapocs van közöttük - mintha sokkal hosszabb ideje ismernék egymást valahonnan.

Tekerjük vissza az időt 11 évvel korábbra, amikor Lin Xiaofen súlyos autóbalesetet szenvedett. Sérülései miatt sokáig élet-halál között lebegett, egy rendellenesség miatt pedig még két évvel a szerencsétlenség után is donorra volt szüksége.

Véletlenül jött rá, hogy férjétől kapott vért

Hat évvel a baleset után Lin megismerte Liant, románcuk pedig gyorsan szárba szökkent, így kapcsolatukból rövidesen házasság lett. Egy alkalommal a véradásról beszélgettek, amikor Lin megtudta férjétől, hogy korábban rendszeres véradó volt. Pontosabban a balesettel egy időben. Lin eleinte elviccelte a dolgot, aztán mégis szöget ütött a fejébe: mi van, ha Liannek köszönheti az életét?

Lin és Lian.
Lin és Lian.

Több se kellett, nyomozásba kezdett, és ellátogatott a kórházba, ahol korábban műtötték. - Teljesen ledöbbentem, amikor a recepción közölték, hogy a donor neve bizonyos Mr. Lian. A legnagyobb meghökkenés mégis akkor történt, miután beazonosították őt a személyigazolvány-száma alapján, és kiderült, hogy Mr. Lian és a férjem személye megegyezik. Lin a Bored Pandán mesélt sorsfordító eseményéről. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Milyen a vércsoportod?

Ha ismered a vércsoportod, előre tájékozódhatsz a vércsoportodra jellemző betegségekről, és egy kis odafigyeléssel, megfelelő életmóddal elkerülheted azokat.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Cseppet sem hétköznapi szerelmi történetükkel azonban nemcsak a romantikus lelkületűeknek szeretnének kedveskedni, hanem egyúttal felhívni az emberek figyelmét a véradás fontosságára. Hiszen, ahogy Lian fogalmazott: lehet, hogy éppen a jövendőbelid életét mented meg.

Elveszítette a kutyáját a férfi: szokatlan módon dolgozta fel a veszteséget

Joseph Kraham mérnökként dolgozik, három gyermek édesapja, és világéletében tehetségtelennek gondolta magát a képzőművészetek terén. Aztán egy napon, miután elveszítették szeretett házi kedvencüket, egy dán dogot, elhatározta, hogy legóból kirakja a kutya képét. És itt kezdődött minden.

Nyitókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük