Éppen az utcán sétált a fotós, amikor furcsa látványba botlott - Tökéletes pillanatot örökített meg
Szokták mondani, hogy jókor kell jó helyen lenni. Ezek a fotók pont így készültek.

véletlen-fotók-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hivatalos meghatározás szerint a legtöbb esetben azért tekintünk egy eseményt véletlennek - pontosabban véletlenszerűnek -, mert nem vagyunk képesek elegendő mennyiségű információt gyűjteni az esemény kimenetének megjóslásához. Ez valóban váratlanul érhet minket, de sokszor pont ez hoz sok izgalmas pillanatot az életbe.

Mivel a véletlen pillanatok váratlanul és gyorsan történnek, ezért a legtöbb nem is kerül dokumentálásra - kivéve, ha valaki pont ezekre az eseményekre vadászik.

Jó időben a jó helyen

Ishay Jesse Lindenberg azóta szerelmese a fotózásnak, mióta csak az eszét tudja, ebben a művészeti ágban remekül ki tudja fejezni gondolatait és érzéseit. Különösen kedveli a beállítás nélküli, véletlenül is tökéletes pillanatokat megörökítő képeket, amik iránti rajongása szintén egy váratlan látvánnyal kezdődött. Amikor Svájcban volt, észrevett egy mozgó neonhirdetést egy sálas nőről, és mellette valódi nő volt egy nagyon hasonló formájú sállal. A kép és a nő szinte kommunikáltak egymással. Megtetszett neki ez a pillanat, és érdekes történetnek látta, így azóta is az ilyen jelenetekre „vadászik”.

(Képek forrása: ishay.l / Instagram)

Ezt is szeretjük