Mennyi pénz folyt be a VV5 gyűjtésén?

A végösszegről egyelőre senki nem beszél

Az összeg kommunikálásáért az alapítvány felel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly az RTL Klubon nagyszabású show keretében jelentették be, hogy a VV4 egész hetes kampányának hála több mint 170 millió forintot gyűjtöttek a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványnak.

A gyűjtés idén is folytatódott, a nagyszabású show viszont ezúttal elmaradt. Ám nemcsak a show-ra nem került sor, bejelentés sem volt a befolyt összegről.

A hétfő esti adásban még bemondták az adományvonal számát, kedden pedig - mintha mi sem történt volna -, ment tovább a műsor, immáron az adományvonal száma nélkül.

Az legalább kiderült, hogy Fecó jól főz

Azt viszont túlzás lenne állítani, hogy teljesen lezárás nélkül hagyták volna a jótékonysági hetet: az utolsó nap megtudhattuk, hogy a hét keretében megrendezésre kerülő főzőversenyen Fecó nyert, ő kapta a legtöbb pontot lakótársaitól. 

Dobsi Andrienn, a VV5 sajtósa kérdésünkre, hogy van-e információjuk arról, hogy a VV5-ös egy hét alatt mennyi pénz folyt be az alapítványnak, azt közölte: az RTL Klub csak az alapítvány adományvonalát kommunikálja a műsorban, a beérkező felajánlásokról az alapítványnál lehet érdeklődni.

Az alapítvány vagy nem tudja, vagy nem mondja

Az alapítványt viszont hiába kerestük, választ egyelőre nem kaptunk. Szerdán azt a tájékoztatást adták, hogy még nem sikerült beszélni a témában az alapítvány elnökével, Hegedűs Zsuzsával, aki elmondhatná, mennyi pénz folyt be. Az alapítványt egyébként először hétfőn kerestük kérdésünkkel.

Megnéztük Hegedűs Zsuzsa, valamint az alapítvány Facebook-profilját is, hátha azzal többre jutunk, ám a befolyt összegre vonatkozó információt itt sem találtunk. Később azt a választ kaptuk: elképzelhető, hogy a jövő héten már tudnak pontos összeget mondani.

A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány adományvonalát egyébként továbbra is lehet hívni, a gyűjtés nem egyetlen hétre korlátozódott. Egy sms elküldésével az alultáplált gyermekeket 250 forinttal támogatod.

Ezt is szeretjük