Ezek voltak az elmúlt időszak legjobb vadfotói: egészen más oldaláról is megismerhetjük a természetet
Gyönyörű képeken mutatták meg a művészek az állatvilág mindennapjait.

természetfotó-képek-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére szebbnél szebb természetfotókból soha nincs hiány, még az utazási korlátok ellenére sem, hiszen a legtöbb művész a saját hazájában is megtalálja a gyönyörű részleteket, és profi módon megörökíti azokat.

A természetfotózás egyik legszebb típusa a vadon élő állatokról készített alkotások, hiszen így akár olyan helyzetekben is megfigyelhetjük az élővilágot, ahogy talán soha nem lenne lehetőségünk rá. Ehhez a fotósok nagymértékű türelme, tapasztalata és hozzáértése is kell, ám a végeredményt látva mindenképp megéri.

Gyönyörű fotók a vadvilágból

A The Wildlife Photographer of the Year egy nemzetközileg elismert fotósverseny, ami egyaránt elismeri a szakemberek és az amatőrök munkáját is, amit a vadfotózás területén nyújtanak. A rangos megmérettetés nyerteseit nem más, mint maga Katalin hercegné hirdette ki, ám a szervező, a londoni Természettudományi Múzeum úgy döntött, hogy a többi képet újra versenybe állítja, és a közönség választhatja ki, melyik a nekik legjobban tetsző alkotás. Így alakult ki a közönségkedvenc mezőny, ami annak ellenére is elképesztő alkotásokat mutat be, hogy nem nyerték el a szakmai zsűri elismerését.

(Képek forrása: Natural History Museum / Boredpanda)

Ezt is szeretjük