Varázslatos makrofotókat készít a magyar fotós - A képei már külföldön is ismertek
Horváth Csaba gyönyörű munkái azt a világot mutatják meg, amit szabad szemmel alig lehet látni.

makrofotók-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Csaba 2004-ben kezdett hobbiszinten foglalkozni a fotózással, a kezdeti munkásságát pedig úgy jellemezte, hogy szerény eszközökkel és tudással készített hangulatos képeket. Korábban előszeretettel készített panorámafotókat, majd 2013 körül már megszaporodtak galériájában a makrofotók, amiket azóta is előszeretettel alkot.

A fotós egy különleges módszerrel, fordított lencsével készíti a képeket. Ezzel az eljárással nincs szükség külön makrofotós felszerelésre, meg kell fordítani a kamera lencséjét, így az arányok megváltoznak, és sokkal ideálisabbak lesznek a részletgazdag fotók készítéséhez, mint a teleobjektív.

Lenyűgöző fotóit külföldön is ismerik

A férfi elképesztő természetfotóit főként Pécs és Székesfehérvár közelében készíti, munkásságát pedig már külföldön is ismerik, hiszen a Bored Panda nevű, nagy nézettségű oldalon gyakran feltűnnek a képei - amikről számos ember kommentel elismerően más országokból. Csaba leginkább állatokat és növényeket fotóz fordított lencsés technikával, de gyakran megjelennek az olyan természeti elemek is, mint a víz és a fény.

(Képek forrása: Kilátás - Panoráma Galéria / Facebook)

Ezt is szeretjük