13 éve fotózza az állatokat a férfi: súlyos problémára világít rá a képeivel

A művész vadállatokról készít fotókat: ezzel hívja fel a figyelmet arra, mekkora veszélyben vannak az állatok az emberi tevékenységek miatt.

allatok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Goran Anastasovski fotóst a kamera királyaként is emlegetik. A 49 éves macedón művész az elmúlt 13 évet azzal töltötte, hogy a természetet, és főleg a bolygónk vadvilágát dokumentálta egyedülálló módon, portrészerű felvételeken.

Az elkötelezett fotográfus olyan nyugodt helyzetekben mutatja meg a legveszélyesebb ragadozókat, mint például az oroszlánokat és a tigriseket is, hogy azok szinte barátságosnak és szelídnek tűnnek a lenyűgöző képkockákon. Célja, hogy megmutassa az emberiségnek, mekkora kincs az állatvilág, amit nem rombolni és gyilkolni, hanem óvni kellene. Nézz meg néhányat a fotói közül!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük