Az elhagyatott helyeken is készülhetnek szórakoztató képek: egy kutya volt a fotós segítségére
Újra életet vitt a kutya azokba a helyekbe, amik már évek óta álltak magányosan.

urbex-kutya-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az urbex egyre népszerűbbé válik a világon, aminek a lényege, hogy az emberek olyan elhagyatott, üresen álló helyeket keresnek fel, amik már évek óta csak a pusztulásnak vannak kitéve. Az internetnek hála ezeket már alaposan be is tudják mutatni, hogy minél több emberhez eljusson az adott épület története.

A legtöbben lefotózzák vagy levideózzák a magányosan álló helyeket, ám a holland fotós, Alice van Kempen vitt egy kis csavart a dologba. A felfedezésekre magával vitte négylábú barátját is, az eredmény pedig egyszerre érdekes és nagyon szórakoztató lett.

Kutya az elhagyatott helyeken

Alice már kislánykorától érdeklődött a fotózás iránt, és mint sok embert, őt is nagyon vonzzák az elhagyatott helyek, amelyeknek falai rengeteg történetet és emléket őriznek. Mivel gyakran vele tartott bullterrier fajtájú kutyája, Claire is, ezért úgy döntött, hogy nemcsak az épületek varázsát mutatja meg, hanem egy kis mókát is belevisz a képekbe, és négylábú barátja segítségével új életet lehel a magányosan álló helyekbe. Azonban azt is hozzátette, hogy gyakran vág neki egyedül a felfedezésnek, hiszen sok épület nehezen megközelíthető és biztonságos egy kutya számára, így csak oda viszi magával, ahol semmi baja nem eshet.

(Képek forrása: alicevankempen / Instagram)

Ezt is szeretjük